Κεντρική Elite League Η πιο σημαντική αγωνιστική στην Α2

Η πιο σημαντική αγωνιστική στην Α2

stefan djorjevic nikos kalles karditsa xarilaos trikoupis

Η φετινή Α2 έχει πολλές συγκινήσεις και η 30η αγωνιστική θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Ο Ιωνικός Νικαίας θα είναι του χρόνου στην Basket League και ο Ηρακλής έχει κλειδώσει τη δεύτερη φάση με πλεονέκτημα έδρας. Ολα καλά ως εδώ…

Φοβερή η μάχη που γίνεται από την 3η έως την 8η θέση για τα playoffs που θα δώσουν το δεύτερο εισιτήριο για την Α1, με την Καστοριά που πήρε τη νίκη στα χαρτιά… με το Πευκοχώρι και την Καρδίτσα να έχουν πολλές πιθανότητες.

Ο Ερμής Αγιάς από εκεί που ήταν το απόλυτο φαβορί για την 3η θέση κινδυνεύει να μείνει εκτός, αφού ο Διαγόρας Δρυοπιδέων παίζει στην έδρα του και η ομάδα της Θεσσαλίας θα είναι χωρίς Κόμματο. Οπότε η αυλαία της κανονικής περιόδου… είναι όλα τα λεφτά.

Η Ευρώπη Πευκοχωρίου δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Καστοριά και θα υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική, ενώ την παραμονή τους στην Α2 θα διεκδικήσουν στα playouts το Μαρούσι και η Καβάλα. Ετσι, το μόνο που ουσιαστικά ενδιαφέρει είναι να βγουν τα ζευγάρια.

Από κάθε άποψη πάντως πέφτει η αυλαία σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με το μυαλό πλέον να είναι στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…