Κεντρική Β' Εθνική H παραδοχή του Σολωμού: “Αποτύχαμε όλοι μαζί…”

H παραδοχή του Σολωμού: “Αποτύχαμε όλοι μαζί…”

solomos

Στο φινάλε της σεζόν με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου αναφέρθηκε ο Στέφανος Σολωμός. Συγκεκριμένα ο έμπειρος παίκτης έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

“Απόψε τελείωσε μια ακόμα μεγάλη χρονιά. Μεγάλη σε διάρκεια και σε υπομονή. Δυστυχώς αποτύχαμε. Και αποτύχαμε όλοι μαζί. Δεν είναι στιγμές για να δούμε ποιος φταίει περισσότερο ή λιγότερο. Ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του. Για μένα ηταν ένα παρα πολύ μεγάλο μάθημα. Η αληθεια είναι ότι δεν περίμενα ένα τόσο δυνατό μάθημα. Οσο ζεις μαθαινεις, ετσι λένε και δικιο έχουν.

Μετά λοιπον από αρκετες χρονιές με χαμόγελα, έζησα φέτος μια αποτυχία. Αν και δεν καταπινεται εύκολα, είναι καλοδεχούμενη. Άλλωστε σε μια διαδρομή 30 αγωνιστικών όλοι παιρνουν αυτό που τους αξίζει. Θα μπορούσα να απαριθμήσω ένα κάρο δικαιολογιες για την φετινή χρονια, αλλά σημαντικότερο θα ηταν να παραμείνω στην αυτοκριτική μου και να μην χρειαστεί να επανελθω αργότερα με πράγματα που καλο είναι να λύνονται εσωτερικά.
Τελειώνοντας θα θυμηθώ μια ατάκα ενός παλιού μου προπονητή, που νομιζω ταιριάζει απόλυτα με την διάθεση μου. Σήμερα είναι Κυριακή και αυριο είναι Δευτέρα. Από αύριο λοιπον ξεκινάει για μένα μια καινουρια μπασκετική χρονια, εχοντας γίνει σοφοτερος, με ακομα περισσότερη προπόνηση και διάθεση για χαμόγελα και επιστροφή στις επιτυχίες. Ραντεβου στα γήπεδα.Εξάλλου έμειναν, περιπου, 90 μέρες μόνο για τη νέα χρονιά

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…