Κεντρική NBA H παραδοχή του Μάτζικ και το τέλειο παιχνίδι του “Giannis”!

H παραδοχή του Μάτζικ και το τέλειο παιχνίδι του “Giannis”!

gianni2

Η Βοστώνη είναι μια ομάδα που είναι πολύ σκληρή. Δεν μπορείς να την υποτιμήσεις και φυσικά όταν κερδίζεις μέσα στην έδρα της δυο σερί ματς, προφανώς κάτι καλό κάνεις σαν ομάδα και σαν παίκτης. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέτρησε 39 πόντους και 16 ριμπάουντ. Ο Ελληνας παίκτης (ναι ο Ελληνας για τους κακόβουλους), έδωσε μια επική παράσταση. Το πιο μεγάλο bonus για τους Μπακς είναι η ωριμότητα της αντίδρασης που έβγαλαν σαν οργανισμός. Τρεις σερί νίκες. Ο Χιλ σαν μονάδα απέδειξε πόσο σημαντικό είναι να έχεις παίκτες “μπαρουτοκαπνισμένους” σε πλέι οφ και το υπόλοιπο supporting σταφ είναι εξίσου σημαντικό για την ολότητα του 3-1 που έχει πετύχει το Μιλγουόκι.

Και όταν ο προπονητής σου σε αποθεώνει, ε τότε τι καλύτερο κλίμα να έχεις. Τα “ελάφια” θέλουν μια ακόμη νίκη, δύσκολα ή εύκολα θα την πάρουν. Και αν δεν σας κάνει η δική μας άποψη, δείτε τι λέει ο κορυφαίος Τζόνσον!

Συγκεκριμένα, ο Μάτζικ έγραψε: “Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ή αλλιώς Greek Freak, δείχνει σε όλη την λίγκα γιατί είναι τόσο ξεχωριστός παίκτης, σκοράροντας 39 πόντους για να οδηγήσει τους Μπακς σε προβάδισμα με 3-1 νίκες επί των Σέλτικς. Θα κυριαρχεί στο ΝΒΑ στην κανονική περίοδο και στα playoffs για πολλά χρόνια ακόμα!”

Ο Γιάννης μας ετοιμάζει για ξενύχτια, οπότε ή θα βρούμε ένα ψαγμένο link ή καφέ, καλή παρέα και live στην COSMOTE TV! Αξίζει τον κόπο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …