Κεντρική A2 H Καστοριά έπιασε ταβάνι και περιμένει τις εξελίξεις!

H Καστοριά έπιασε ταβάνι και περιμένει τις εξελίξεις!

Αν κανείς έλεγε στην αρχή της χρονιάς πως η Καστοριά  θα τερματίσει 3η, ε μάλλον θα έλεγαν είναι υπερβολή.

Να όμως που η σωστή οργάνωση, η πίστη και η εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες έφερε αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Καραγιάννης είναι μετρ…στις ανόδους και δεν επέλεξε τυχαία την Καστοριά. “Όταν δώσαμε τα χέρια με τον πρόεδρο, ήξερα πως θα είχα όλες τις εγγυήσεις, για να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Η 3η θέση μας δικαιώνει. Αν θα είμαστε στην Basket League;Είναι κάτι που δεν μπορούμε να ξέρουμε και δεν είναι κάτι εύκολο. Και ο πρόεδρος το ξέρει, θα περιμένουμε τις εξελίξεις. Εστω και έτσι νιώθουμε πρωταθλητές”, λέει ο Νίκος Καραγιάννης. 

Τι απαντάει όμως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Ναούμ Δίτσιος, σε μια τέτοια προοπτική, μιλώντας στο ebasket.gr. “Φυσικά, είναι μια προοπτική που δεν μας αφήνει αδιάφορους. Όμως, δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Όταν θα έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας, τότε θα τα βάλουμε κάτω. Προσωπικά στη ζωή μου, όταν παίρνω μια απόφαση, το πάω ως το τέλος. Είναι νωρίς ακόμα, θα περιμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση”…

Οι “γουναράδες” έχουν από πίσω τους μια ολόκληρη περιοχή, αφού πιθανώς να εκπροσωπήσουν όλη τη Δυτική Μακεδονία. Υπάρχουν όμως πολλές οικονομικοί και αγωνιστικοί παράμετροι. Αλλωστε, ακόμα και στο μπάσκετ το “διοικείν εστί προβλέπειν” είναι κανόνας. Και στην Καστοριά τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αποδείξει πως μπορούν με τη συνεχή εξέλιξη!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Ηρακλής: Απέκτησε τον Κουζέλογλου

Ο Γιάννης Κουζέλογλου, παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης μεν, αλλάζει ομάδα, δε, καθώς ανακο…