Κεντρική Β' Εθνική Γευμάτισαν τα μέλη του Φίλιππου Βέροιας

Γευμάτισαν τα μέλη του Φίλιππου Βέροιας

filippos deipno

Για το παιχνίδι κατάταξης με αντίπαλο το Παγκράτι το θα κρίνει την 4η θέση της Β’ Εθνικής, ετοιμάζεται ο Φίλιππος Βέροιας. Στον οποίο, το κλίμα είναι οικογενειακό και αυτό φάνηκε με το γεύμα που έγινε.

H ομάδα της Βέροιας αναφέρει:

“Την ευκαιρία να κλείσουν με έναν όμορφο τρόπο μια πολύ επιτυχημένη σαιζόν είχαν οι αθλητές, οι προπονητές και μέλη της διοικούσας επιτροπής του μπασκετικού ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Παραμονές του αγώνα μπαράζ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας Βόλου εναντίον του Παγκρατίου, που κατέλαβε αντιστοίχως την 4η θέση στο Νότιο Όμιλο της Β´ Εθνικής, τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν, ενόψει του τελευταίου και πολύ απαιτητικού αγώνα της φετεινής χρονιάς.

Το γεύμα ήταν μια προσφορά του κου Απόστολου Μπισιρίτσα, ιδιοκτήτη της ROMA PIZZA και πιστού φίλου της ομάδας, ο οποίος στέκεται κάθε χρόνο με πολλούς τρόπους στο πλευρό της.

Για τον λόγο αυτό, σύσσωμος ο μπασκετικός ΦΙΛΙΠΠΟΣ εκφράζει δημοσίως για ακόμα μία φορά τις θερμές ευχαριστίες του στον κο Μπισιρίτσα και στο προσωπικό της ROMA PIZZA για την ανεκτίμητη και διαχρονική βοήθεια τους και εύχεται να τους έχει στο πλευρό του για πολλά ακόμα χρόνια.

Την ευκαιρία να κλείσουν με έναν όμορφο τρόπο μια πολύ επιτυχημένη σαιζόν είχαν οι αθλητές, οι προπονητές και μέλη της διοικούσας επιτροπής του μπασκετικού ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Παραμονές του αγώνα μπαράζ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας Βόλου εναντίον του Παγκρατίου, που κατέλαβε αντιστοίχως την 4η θέση στο Νότιο Όμιλο της Β´ Εθνικής, τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν, ενόψει του τελευταίου και πολύ απαιτητικού αγώνα της φετινής χρονιάς.

Το γεύμα ήταν μια προσφορά του κου Απόστολου Μπισιρίτσα, ιδιοκτήτη της ROMA PIZZA και πιστού φίλου της ομάδας, ο οποίος στέκεται κάθε χρόνο με πολλούς τρόπους στο πλευρό της.

Για τον λόγο αυτό, σύσσωμος ο μπασκετικός ΦΙΛΙΠΠΟΣ εκφράζει δημοσίως για ακόμα μία φορά τις θερμές ευχαριστίες του στον κο Μπισιρίτσα και στο προσωπικό της ROMA PIZZA για την ανεκτίμητη και διαχρονική βοήθεια τους και εύχεται να τους έχει στο πλευρό του για πολλά ακόμα χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…