Κεντρική A2 Ευχαρίστησε το Πευκοχώρι ο Χριστοφορίδης (pic)
A2

Ευχαρίστησε το Πευκοχώρι ο Χριστοφορίδης (pic)

O Τζένεραλ Μάνατζερ της ομάδας του Πευκοχωρίου της Χαλκιδικής,Ανέστης Χριστοφορίδης, με ανάρτηση του στο facebook, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την συνεργασία τους τα τελευταία δύο χρόνια.

Η κίνηση της ομάδας του Πευκοχωρίου να μην συμμετάσχει στην τελευταία αγωνιστική της Α2 και κατ επέκταση η μη παρουσία της ομάδας στα πλέι άουτ είχε εκπλήξει τους πάντες.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ευχαριστώ την διοίκηση της Ευρώπης 87 Πευκοχωρίου για την συνεργασία αυτά τα δύο χρόνια. Με περιέβαλαν με αμέριστη εμπιστοσύνη και με έκαναν μέλος της οικογένειάς τους. Η επιτυχία από την αποτυχία απέχει πολλές φορές ίσως και μία μόλις απόφαση. Η θέση μου απαιτούσε να παίρνω πολλές από αυτές. Το σίγουρο είναι ότι προσπάθησα να επιστρέψω αυτήν την εμπιστοσύνη δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου αυτά τα δύο χρόνια και προσπαθώντας πάντα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

Το τι κατάφερε ή όχι να πετύχει η ομάδα αυτά τα δυο χρόνια ο καθένας μπορεί να το δει από την δική του πλευρά. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιαννόπουλο Κώστα, με τον οποίο μας δένουν πολλά πράγματα που ξεπερνάνε την μπασκετική συνεργασία. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες και προπονητές που συνεργαστήκαμε αυτά τα δύο χρόνια, καθώς και όλους τους συνεργάτες της ομάδας. Τα καλύτερα έρχονται θεωρώ για τον σύλλογο, με νέες βάσεις για ένα ακόμα πιο υγιές και βιώσιμο μέλλον. 

Ευχαριστώ πολύ , με εκτίμηση και σεβασμό Χριστοφορίδης Ανέστης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Επιστροφή στα παρκέ για την Καρδίτσα! (pic)

Κάθε μέρα που περνάει ολοένα και περισσότερες ομάδες της Α2 Ανδρών ξαναπατάνε παρκέ μετά α…