Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου! Αντιπαράθεση Γιατρά – Νικολάου

Επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου! Αντιπαράθεση Γιατρά – Νικολάου

giatras

Επεισοδιακή ήταν συνέντευξη Τύπου του Μάκη Γιατρά, μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Προμηθέα. Ο προπονητής των Πατρινών είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργο Νικολάου.

Μετά από μία μικρή διακοπή, ο Μάκης Γιατράς ανέλυσε το παιχνίδι κι επισήμανε πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου:

– Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι έγινε εξαιρετικό παιχνίδι για όλους. Αποζημίωσαν όλους τους φιλάθλους που είδαν το ματς, είτε από κοντά, είτε από την τηλεόραση. Βρεθήκαμε να κερδίζουμε με 8 πόντους, αλλά και να χάνουμε με 9. Κάναμε την τελευταία επίθεση λίγο πιο γρήγορα από όσο έπρεπε, έγινε φάουλ στον Θίοντορ, έβαλε τη βολή και κέρδισαν. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Έκανε το 1-0. Θέλουμε πολύ να περάσουμε στον τελικό και το αποδείξαμε και σήμερα. Τώρα πρέπει να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να έρθουμε τη Δευτέρα εδώ για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Για τον τρόπο που έπαιξαν όλη τη σεζόν, αλλά και στο σημερινό ματς κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα, που έχει εξαιρετικό ρόστερ και προπονητή».

– Για το συμβάν στο τέλος του αγώνα: «Καταρχάς, να πω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι μπασκετικός. Η ΑΕΚ είναι μια μπασκετική ομάδα. Μας έχουν φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο όσες φορές έχουμε έρθει. Και το ίδιο και εμείς στην Πάτρα. Το κλίμα χάλασε στο τέλος γιατί 5-10 άτομα με έβριζαν, χωρίς να πω τίποτα. Ο κόσμος της ξέρει μπάσκετ και αρκετοί φίλοι της μας χειροκρότησαν. Να έρθει κάποιος να μου πει αν προκάλεσα κανέναν. Θέλω να πω για τον κύριο Νικολάου ότι μου είπε πως προκαλώ τον κόσμο (ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών). Αυτό όμως που έγινε είναι να με βρίζουν 5-10 άνθρωποι, να πουν 5-10 κουβέντες παραπάνω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα την ΑΕΚ, δεν έχω τίποτα με τον κόσμο της. Δεν ενόχλησα κανέναν, δεν είπα τίποτα, δεν προκάλεσα κανέναν».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…