Κεντρική Elite League Δεληγιάννης στο ebasket: “Απόλυτα ικανοποιημένοι, προτεραιότητα η βιωσιμότητα”

Δεληγιάννης στο ebasket: “Απόλυτα ικανοποιημένοι, προτεραιότητα η βιωσιμότητα”

tzimaskarditsa

Όταν σε έναν αγώνα των Τρικάλων αποχώρησε και στη συνέχεια τερμάτισε την αγωνιστική του καριέρα λόγω ενός θέματος υγείας, συγκίνησε όλο τον μπασκετικό κόσμο.

Πλέον, τιμάει τον τόπο του και ηγείται μιας επαρχιακής ομάδας που μόνο υγεία βγάζει! Ο Χρήστος Δεληγιάννης είναι Καρδίτσα μέχρι…κεραίας και το αποδεικνύει στη πράξη. Η χρονιά ολοκληρώθηκε με υπέρβαση και την θεσσαλική ομάδα να βγαίνει 4η. “Τι να πω, η ομάδα μας δικαίωσε μέχρι τέλους, οπότε είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Γιάννης Τζήμας και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σε αυτό που θέμα και τώρα κάνουμε τον απολογισμό μας. Αυτό που έχει σημασία για την ομάδα είναι πρώτα η βιωσιμότητα. Θέλουμε να έχουμε απόλυτη εικόνα των δυνατοτήτων μας γιατί υπάρχουν πολλά λειτουργικά έξοδα. Θέλουμε να πάμε στο νέο μας γήπεδο και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στον σχεδιασμό μας.

Δεν υπάρχει άλλη οπτική γωνία στις μέρες μας. Η Καρδίτσα έχει κάνει την υπέρβασή της και φυσικά είμαι ευγνώμων σε όλους. Η άλλη χρονιά είναι τελείως διαφορετική και όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο”, τόνισε στο ebasket.gr ο πρώην σέντερ, που είναι ένα παράδειγμα για το τι μπορούν να κάνουν πρώην αθλητές με μεράκι και στήριξη.

Θα πρέπει να σημειωθεί υπήρχε συνάντηση με το Γιάννη Τζήμα, ο οποίος θα περιμένει να δει την επόμενη ημέρα και να συζητήσει πάνω στα δεδομένα που θα υπάρχουν. Φυσικά, και η θεσσαλική ομάδα θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία με τον πολύπειρο τεχνικό, που άφησε τη σφραγίδα του στην ομάδα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 95-79 (vid)

Ο Παναθηναϊκός με μπροστάρηδες Σλούκα – Παπαπέτρου έκανε το 1-1. Μπορεί η Μακάμπι να είναι…