Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δέκατος επιθετικός ριμπάουντερ της ΑΕΚ ο Σάκοτα

Δέκατος επιθετικός ριμπάουντερ της ΑΕΚ ο Σάκοτα

dusan sakota aek dizon

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, με τα 2 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε στην χθεσινή αναμέτρηση της Ένωσης με τον Χολαργό, μπήκε στην δεκάδα των παικτών με τα περισσότερα στην ιστορία της ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ, ο φόργουορντ των κιτρινόμαυρων έφτασε τα 132 επιθετικά ριμπάουντ αφήνοντας πίσω του τον  Μίλαν Μιλόσεβιτς .

Παράλληλα έγινε και ο 9ος κλέφτης στην ιστορία της ένωσης, ξεπερνώντας τον Φώτη Κατσικάρη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Με βάση την εικόνα που εμφάνισε η ΑΕΚ χθες στο κλειστό του Χολαργού, ήταν ο μόνος που διασώθηκε. Ο Ντούσαν Σάκοτα κατάφερε μέσα από το χθεσινό παιχνίδι των προημιτελικών των πλέι οφ της Betshop Basket League, να φτάσει σε δύο ατομικά επιτεύγματα. Μπήκε στη 10άδα των επιθετικών ριμπάουντερ της στην κατηγορία ενώ έγινε και ο 9ος της λίστας των παικτών με τα περισσότερα κλεψίματα.

Πιο συγκεκριμένα…

*Με τα δύο επιθετικά ριμπάουντ που είχε χθες, ο Σάκοτα έφτασε τα 132 και έγινε ο 10ος της σχετικής λίστας της ΑΕΚ στην Betshop Basket League ξεπερνώντας τον επί μία διετία συμπαίκτη του, Μίλαν Μιλόσεβιτς (130).

*Ο αρχηγός της “Ένωσης” ακόμη, με το μοναδικό κλέψιμο του χθες, έφτασε τα 81 και ξεπερνώντας τον Φώτη Κατσικάρη που είχε 80 στην τετραετία 1992-96, έγινε ο 9ος “κλέφτης” στην κατηγορία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…