Κεντρική Διεθνή Αταμάν:”Μπορούμε να κατακτήσουμε την Euroleague”

Αταμάν:”Μπορούμε να κατακτήσουμε την Euroleague”

Αταμάν

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές , Ενγκίν Αταμάν, μιλώντας στον τηλεοπτικό κανάλι της χώρας του  «CNN Turk», εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον ημιτελικό της Euroleague με την Φενέρ, τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να νικήσει την ομάδα του Ομπράντοβιτς, αλλά και να κατακτήσει τον τίτλο.

Παράλληλα έδωσε το στίγμα του για την επόμενη μέρα του συλλόγου, λέγοντας ότι στόχος είναι η διατήρηση του ρόστερ στο ακέραιο.

Για την επόμενη χρονιά δήλωσε:«Η Αναντολού Εφές δουλεύει πραγματικά σκληρά για να κρατήσει το ίδιο ρόστερ και την επόμενη χρονιά, να διατηρήσει το μομέντουμ και τον ενθουασιασμό που χτίσαμε την φετινή σεζόν. Νομίζω τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας θα φανούν την επομένη του Final Four. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε το ρόστερ ακέραιο και να είμαστε μία μονάδα μαζί με τους 16 χιλιάδες που ήταν στις κερκίδες του Game 5 με την Μπαρτσελόνα».

Για Φενέρ και φάιναλ φορ είπε: «Η σειρά μας με την Φενέρ φέτος είναι στο 3-3. Τα προηγούμενα 3-4 χρόνια δεν υπήρχε ομάδα που να κατάφερνε να την κερδίσει σε τρία διαφορετικά παιχνίδια. Αυτό νομίζω ότι έχει σημασία όταν σκέφτεσαι τον ημιτελικό. Έχουμε την δύναμη να κερδίσουμε την Φενέρμπαχτσε, έχουν την δύναμη να μας σταματήσουν από το να το πετύχουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την Euroleague».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…