Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: “Έχω παίξει σε τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς και δεν έχω χάσει κανέναν”

Αταμάν: “Έχω παίξει σε τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς και δεν έχω χάσει κανέναν”

Αταμάν

Στα ύψη βρίσκεται η αυτοπεποίθηση του Εργκίν Αταμάν, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Final Four της Euroleague.

Ο προπονητής της Εφές Αναντολού μίλησε για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έχει το απόλυτο σε ευρωπαϊκούς τίτλους.

“Έχω παίξει σε τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς και δεν έχω χάσει κανέναν! Έχω κερδίσει το EuroCup, το Saporta και το EuroChallenge. Με όλο τον σεβασμό στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν με ενδιαφέρει απλώς να παίξω στον αυριανό τελικό, θέλω να κατακτήσω το τρόπαιο”, τόνισε αρχικά ο Αταμάν και προσέθεσε σχετικά με την πιθανή πίεση:

“Υπάρχει πίεση και είναι δεδομένο. Η περσινή χρονιά ήταν ένα σοκ για τον οργανισμό, φέτος όμως κάναμε όλες τις στρατηγικές κινήσεις για να επιστρέψουμε. Φυσικά υπάρχει πίεση, κάθε παιχνίδι μας είναι σαν τελικός. Θέλουμε να κερδίσουμε”.

Όσον αφορά τον Βασίλιε Μίτσιτς είπε: «Ο Μίτσιτς κάνει σπουδαία σεζόν. Όταν αρχίσαμε να χτίζουμε την ομάδα, είχε ίδιο ρόλο με τη Ζάλγκιρις. Όταν ήλθε ο Σέιν είχε κάποια προβλήματα και ο Μίτσιτς άρχισε να δουλεύει σκληρά, ταιριάζει στα συστήματά μας, κάθε μέρα βελτιώνεται, παίζει καλά σε άμυνα και επίθεση, μπορεί να παίξει ως 1 και 2, είμαι χαρούμενος για αυτόν, κάνει εξαιρετική χρονιά και μας έχει βοηθήσει να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…