Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κάλινιτς και Βάσελι είναι απίθανο να παίξουν στο Final 4”

“Κάλινιτς και Βάσελι είναι απίθανο να παίξουν στο Final 4”

vesely 768x512 e1557584053383

Απίθανη χαρακτήρισε την συμμετοχή των Κάλινιτς και Βάσελι στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ο τιμ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε. Ο  Τσενκ Ρέντα, δήλωσε πως οι δύο παίκτες θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας με την ελπίδα να είναι σε κατάσταση να βοηθήσουν την τουρκική ομάδα την Παρασκευή, κάτι που όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Zέλικο Ομπράντοβιτς έχει ήδη οριστικά εκτός φάιναλ φορ τους Ντατόμε και Λοβέρν, και ελπίζει ότι αν όχι και οι δύο, τουλάχιστον ένας εκ των δύο θα είναι σε κατάσταση να βοηθήσει την ομάδα του στην τελική ευθεία προς το τρόπαιο της Euroleague.

διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Τσενκ Ρέντα:

«Δύο σημαντικοί παίκτες, οι ΝτατόμεΛοβέρν, είναι εκτός, όπως είχε ανακοινωθεί. Όλοι ρωτούν μήπως κρύβουμε τίποτα από τον κόσμο. Δεν είναι ο χαρακτήρας μας να έχουμε μυστικά. Ελπίζαμε να έπαιζαν, αλλά δεν μπορούν. Ο Κάλινιτς και ο Βέσελι θα συμμετέχουν στις προπονήσεις και ο κόουτς θα δει την κατάσταση τους. Προς το παρόν, είναι απίθανο να παίξουν στο Final 4. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουν ακριβώς και πως θα πάει η αποθεραπεία τους.

Θα περιμένουμε μέχρι τον ημιτελικό για να σιγουρευτούμε. Είμαστε η Φενέρ. Θα παίξουμε και για τους απόντες, όπως είπε ο αρχηγός μας, Μαχμούτογλου. Θα θέλαμε να είμαστε στον τελικό και να φέρουμε τον τίτλο στην Τουρκία. Και φυσικά ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αντίπαλό μας, Εφές».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87 (vid)

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα …