Κεντρική Basket League Άρης Ζεϊμπέκης: “Ο Άρης δικαιούται το Παλέ…”

Ζεϊμπέκης: “Ο Άρης δικαιούται το Παλέ…”

zeibekis

Eξακολουθεί να υπάρχει καθυστέρηση από την Πολιτεία στο θέμα του γηπέδου (σ.σ. της εκμετάλλευσης αυτού) του Άρη, παρά το γεγονός πως οι “κίτρινοι” επί σειρά ετών συντηρούν το Παλέ και είναι μια ομάδα που έχει κάνει υπερήφανη όλη τη χώρα με τις επιτυχίες εκτός συνόρων.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε στην εκπομπή του “All About Aris”, Νίκος Ζεϊμπέκης. Ενας άνθρωπος που είναι πάντα κοντά στον Άρη και “κατεβαίνει” στις εκλογές με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Αυτό λύνεται μόνο με πολιτική βούληση. Δεν λύνεται από κανέναν Δήμο, από καμιά Περιφέρεια. Είναι καθαρά θέμα Πολιτείας. Τι πρέπει να κάνει ο Άρης; Για μένα ο Άρης πρέπει να κάνει μια ολοκληρωμένη παρουσία στη σημερινή κυβέρνηση. Είτε από Α.Σ., είτε από ΚΑΕ, είτε μαζί ακόμη καλύτερα, μια ολοκληρωμένη παρουσία και ένα συγκεκριμένο αίτημα με τους δικηγόρους. Eγώ θα ζητούσα κάτι βατό για να μου το δώσουν. Δεν μου το δίνει η σημερινή κυβέρνηση; Σε 3-4 μέρες μήνες θα έχουμε εκλογές. Θα το ζητούσα από την επόμενη κυβέρνηση. Δεν το συζητάμε, ο Άρης δικαιούται το Παλέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…