Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βασιλόπουλος: “Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του Περιστερίου”

Βασιλόπουλος: “Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του Περιστερίου”

panagiotis vasilopoulos peristeri kolossos rodou

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ και πέρα από το παιχνίδι του Περιστερίου με τον Πανιώνιο, αναφέρθηκε στις επιτυχίες των υποδομών της ομάδας, τονίζοντας ότι αυτή είναι μεγαλύτερη νίκη των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Χαίρομαι που βλέπω και διαβάζω, μία εβδομάδα τώρα, για τις επιτυχίες των Ακαδημιών του συλλόγου. Έφηβοι και Παίδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α. και ετοιμάζονται να διεκδικήσουν με αξιώσεις και το Πανελλήνιο. Αναμφίβολα είναι η μεγαλύτερη νίκη του οργανισμού που λέγεται Περιστέρι, μεγαλύτερη ακόμα και από την επιτυχία που σημειώσαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό πριν από λίγες ημέρες. Και το αναφέρω αυτό διότι αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του αθλήματος, το μέλλον της ομάδας και δείχνουν από πολύ νωρίς πως βαδίζουν στον σωστό δρόμο. Εύχομαι να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και όλα τα άλλα θα έρθουν. Στο Περιστέρι άλλωστε παίζουν που η ανάδειξη ταλέντων, είναι στο DNA της ομάδας.

Τώρα, σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο… Είναι ένα ματς που κρύβει παγίδες. Από την μία ο Πανιώνιος είναι αρκετά ανεβασμένος αγωνιστικά, φαίνεται να έχει σωθεί και κυνηγάει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Από την άλλη, εμείς προερχόμαστε από την πολύ σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και πρέπει να την διαχειριστούμε σωστά.

Είναι ένα ματς με ιστορία, δύο παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος συγκρούονται και ευελπιστώ, πρωτίστως να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι. Από κει και μετά, αυτός που θα είναι συγκεντρωμένος στο πλάνο του, αυτός θα πάρει και την νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…