Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Βασιλακόπουλος: “Να έρθουν τα παιδιά κοντά στο μπάσκετ”

Βασιλακόπουλος: “Να έρθουν τα παιδιά κοντά στο μπάσκετ”

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για δέκατη συνεχόμενη χρονιά συνεργάζεται με τον ΠΣΑΚ για το 3ON3 Streetball. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, τόνισε ότι το τουρνουά προωθεί κοινωνικά μηνύματα κατά του ρατσισμού και της βίας και σημείωσε ότι στόχος είναι τα παιδιά να έρθουν ακόμη περισσότερο κοντά στο μπάσκετ.

Αναλυτικά:

“Για μία ακόμη χρονιά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενώνει τις δυνάμεις της με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, τον ΕΣΑΚΕ και τους τοπικούς φορείς στην διεξαγωγή των τουρνουά 3Χ3, που έχουν εξελιχθεί πλέον σε θεσμό συμπληρώνοντας δέκα χρόνια ζωής. Στη δέκατη χρονιά του θεσμού θα δούμε πέντε πόλεις να φιλοξενούν τους συγκεκριμένους αγώνες, κάτι που δείχνει την επιτυχία του θεσμού και τη δίψα του κόσμου για το άθλημα που αγαπάμε.

Πέρα από τη δυνατότητα που δίνεται σε μικρούς και μεγαλύτερους να παίξουν μπάσκετ, για πολλοστή φορά τα τουρνουά αυτά προωθούν και κοινωνικά μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού. Σταθερός στόχος όλων μας είναι σταδιακά η εξάπλωση του τουρνουά σε όλο και περισσότερες πόλεις, ώστε να έρθουν όλοι και κυρίως τα μικρά παιδιά ακόμη πιο κοντά το μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Οι 4+2 στόχοι για την υγεία ενός αθλητή μπάσκετ»

Με αφορμή το περιστατικό του Κρίστιαν Έρικσεν ο Άγγελος Παπανικολάου αναφέρθηκε στους έξι …