Κεντρική Elite League Τζήμας: “Το σημαντικότερο ματς με Καστοριά”

Τζήμας: “Το σημαντικότερο ματς με Καστοριά”

tzimas 1

Η Καρδίτσα ηττήθηκε από τον Απόλλωνα και θέλει κόντρα στην Καστοριά να επιστρέψει στις νίκες, για να απομακρυνθεί από τα playout. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Τζήμας, τόνισε ότι είναι το σημαντικότερο ματς και φάνηκε σίγουρος ότι θα παρουσιάσουν το πρόσωπο που πρέπει και θα πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά:

“Όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος έχουν τη δική τους σημασία, όμως ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι για εμάς η σημαντικότερη αναμέτρηση. Μετά την ήττα στην Πάτρα δεν έχουμε άλλα περιθώρια, για να απομακρυνθούμε από οποιαδήποτε σενάρια για τα πλέι άουτ.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση, παίζει πολύ δυναμικά στην άμυνα και το έργο μας είναι δύσκολο. Θυμόμαστε πως ηττηθήκαμε στην Καστοριά, η οποία ανέτρεψε τη σε βάρος της διαφορά παίζοντας πολύ σκληρή άμυνα. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς, να είμαστε δυνατοί και αποφασιστικοί σε κάθε φάση. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, ξέρουν τη σημασία του αγώνα, έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου, είμαι βέβαιος πως θα παρουσιάσουμε το πρόσωπο που πρέπει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…