Κεντρική Β' Εθνική Tρομερές καταγγελίες για δερβίσηδες και νταήδες!

Tρομερές καταγγελίες για δερβίσηδες και νταήδες!

gkimas siskos filippos veroias ikaroi serrwn

O προπονητής, Δημήτρης Γκίμας και ο ισχυρός άνδρας του Φίλιππου Βέροιας, Ηλίας Λαζός ξέσπασαν για όσα συνάντησε η ομάδα τους στην εκτός έδρας ήττα (89-85) από το Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γκίμας:

“Κατ αρχας συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου και στον κοουτς για τη νίκη.
Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Μπορούμε και πρέπει να ειμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για τους παίκτες μας. Για ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ. Είπαμε και στην αρχή και στο ημίχρονο ότι δεν πρέπει να ειμαστε ούτε ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ούτε ΡΑΓΙΑΔΕΣ. Ούτε αβροι μέσα στην καλή τη νύχτα.
Το έκαναν πράξη και με το παραπάνω. Ήμασταν ΑΝΔΡΕΣ και ΓΕΝΝΑΙΟΙ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Χάσαμε τρεις παίκτες με πέντε φάουλ. Κοθρα ,Παραπουρα και Παπαδόπουλο. ΑΝΤΕΞΑΜΕ.
Για ΠΟΛΛΕΣ φάσεις εχουμε ενστάσεις και θα χρειαστεί να δούμε το βίντεο του αγώνα για να ειμαστε σίγουροι για τις αποφάσεις των έντιμων διαιτητών. Κρατάμε το γκολ αβεραιητζ και συνεχίζουμε. Ο αγώνας μας για την τετράδα την τριάδα η και την απ ευθείας άνοδο συνεχίζεται.
Να πω ομως και κατι ακόμη.
Ο περιφερόμενος δερβίσης με το καφέ κοστούμι και το μεταξωτό μαντίλακι ,ναι αυτόν τον θραδσυδειλο φλώρο με το μούσι εννοώ , που περιφερόταν πίσω απο τον πάγκο μας και έβριζε τις μάνες μας ,των παικτών και τη δίκη μου,ειναι ΓΕΛΟΙΟΣ.Και θα πρέπει να ξέρει ότι η ΥΒΡΙΣ τιμωρείται. Και να είναι σίγουρος ότι θα τιμωρηθεί» για να διορθώσει :

«Διόρθωση . Εκ παραδρομής έγραψα χθες ότι ο ΓΕΛΟΙΟΣ φορούσε καφέ κοστούμι. ΜΠΛΕ ήταν. Και είχε και μαντηλάκι. Ο ΓΕΛΟΙΟΣ. Ο ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟΣ. Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟΣ».

Ο Ηλιάς Λαζός ανέφερε :

«Μπράβο στα παλληκάρια μου, παρά την ήττα στην παράταση. Εχθρική διαιτησία, περιφερόμενοι wannabe νταήδες με κοστούμια που βρίζανε μητέρες κ τα θεία, ατσάλινη η ΟΜΑΔΑ μας άγγιξε το όνειρο…μόνο περηφάνεια γιαυτό το team κ συνεχίζουμε με ΨΗΛΑ το κεφάλι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …