Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τόμας:”Αφού το γύρισε ο Λεμπρόν από το 3-1, μπορούμε”

Τόμας:”Αφού το γύρισε ο Λεμπρόν από το 3-1, μπορούμε”

tomas

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του 3ου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ντεσόν Τόμας έκανε παραλληλισμό της σειράς με την ανατροπή που έκανε πρόπερσι ο Λεμπρόν Τζέιμς απέναντι στους Ουόριορς, υπονοώντας πως αφού το έκανε εκείνος απέναντι στους πολεμιστές μπορεί και το τριφύλλι. Σημεία κλειδιά χαρακτήρισε τον περιορισμό των λαθών αλλά και των προσπαθειών της βασίλισσας.

Για την Ρεάλ είπε: «Είναι μία ποιοτική ομάδα που σουτάρει. Αν το δούμε στατιστικά, σκοράρει κατά μέσο όρο 80 πόντους. Συνεπώς, αμυντικά δεν ήμασταν τόσο κακοί και στα δύο παιχνίδια. Απλώς έπρεπε να προσέχουμε περισσότερο την μπάλα και να περιορίσουμε τις προσπάθειές τους επειδή έχουν εννιά σουτέρ. Αυτοί ήταν, νομίζω, οι δύο παράγοντες στα πρώτα ματς».

Για το αποψινό παιχνίδι: «Είναι ένας εντός έδρας αγώνας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. θα είναι μάχη. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά, έχουμε καλές πιθανότητες. Ο κόσμος θα είναι με το μέρος μας, θα είναι θορυβώδης ατμόσφαιρα. Θα προσπαθήσουμε και θα πολεμήσουμε. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε επίθεση και άμυνα».

Για το αν ανατρέπεται το 0-2: «Τέτοια πράγματα συμβαίνουν στο ΝΒΑ. Ο Λεμπρόν το “γύρισε” από το 3-1. Είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν. Νομίζω ότι πρέπει να παίξουμε δυνατά, να αγωνιστούμε και να παλέψουμε. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο. Και να προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Αν τα κάνουμε αυτά ο ουρανός είναι το όριο και οι πιθανότητες με το μέρος μας».

Για τον κόσμο: «Όταν γυρνάς στην έδρα σου και ο κόσμος πανηγυρίζει, θες να κάνεις κάτι ιδιαίτερο, να παίξεις το καλύτερο μπάσκετ για αυτόν, τον εαυτό σου, την ομάδα και τους συμπαίκτες σου. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σκληρά με το σωστό τρόπο για να πάρουμε τις νίκες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…