Κεντρική Elite League To μυαλό στον Ιπποκράτη, κοιτούν μπροστά στον Ηρακλή

To μυαλό στον Ιπποκράτη, κοιτούν μπροστά στον Ηρακλή

iraklis basket

Η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ερμή Αγιάς προκάλεσε την ανακοίνωση των Θεσσαλών για την στοχοποίηση του Κόμματου και την κακή αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Στο Ιβανώφειο φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά τι έγινε και την στάση που θα πρέπει να ακολουθήσουν, αλλά δεν έχουν κανέναν σκοπό να σχολιάσουν τα όσα έγιναν, μιας και ακολουθεί πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη. Επίσης, το γεγονός πως δεν μπήκαν στη διαδικασία να απαντήσουν δεν σημαίνει πως δεν ξέρουν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας σε μια αναμέτρηση που και οι δυο ομάδες εκτέλεσαν πολλές βολές, οπότε η διαιτησία των Μπήτη-Ταρενίδη-Παφίλη ήταν σε γενικές γραμμές κακή.Αλλωστε, οι δυο ομάδες είχαν ανοιχτές παρτίδες από τον πρώτο αγώνα,οπότε και οι “κυανόλευκοι” προτίμησαν να μην τραβήξουν το σκοινί.

Η δεύτερη θέση είναι μονόδρομος για τον Ηρακλή,που είχε και την παρουσία του προέδρου Θόδωρου Δρακόπουλου. ” Αυτή η νίκη θα αποδειχθεί πολύτιμη” έλεγε μετά το τέλος ο πρόεδρος του Ηρακλή. Το μεγάλο κέρδος για την ομάδα του Μέξα ήταν και πάλι η παρουσία του κόσμου, αφού σχεδόν 1000 άτομα έσπρωξαν την ομάδα με την υποστήριξή τους. Η άνοδος του Αθανασούλα έρχεται να δώσει ακόμη μια λύση στον Ηρακλή, που θα χρειαστεί όλους τους παίκτες μέχρι την επίτευξη της ανόδου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…