Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Το φοβερό ντοκιμαντέρ της Euroleague για τον Καλάθη! «Είναι παράξενο πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα» (vid)

Το φοβερό ντοκιμαντέρ της Euroleague για τον Καλάθη! «Είναι παράξενο πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα» (vid)

kalathis 1

Η Euroleague παρουσίασε το ντοκιμαντέρ για τον Νικ Καλάθη, στο οποίο περιλαμβάνονται και κομμάτια για τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση εστίασε στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, με τον Νικ να αναφέρεται στον παππού του και την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

«Ο παππούς μου ήταν μεγάλο κομμάτι στην επιτυχία μου στο μπάσκετ και την καριέρα μου, ειδικά καθώς μεγάλωνα, γιατί με πίεζε αρκετά και παράλληλα ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Είναι παράξενο πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, με εκείνον να ζει στις ΗΠΑ και εμένα να κατοικώ πλέον στην Ελλάδα», τόνισε αρχικά.

Μιλώντας για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, συμπλήρωσε: «Με αγκάλιασε σαν να ήμουν παιδί της. Εκείνοι με έφεραν από τις ΗΠΑ και ό,τι κι αν χρειαζόμουν, μου το έδιναν. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Αυτή η οικογένεια έκανε τον Παναθηναϊκό αυτό που είναι σήμερα. Είναι η κληρονομιά τους. Όπως έλεγε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, για να φθάσεις στην κορυφή πρέπει να προσπαθήσεις, να έχεις όραμα, αφοσίωση και πίστη».

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος παρουσιάζεται σε ρόλο ξεναγού στο κλειστό της λεωφόρου Αλεξάνδρας «Παύλος Γιαννακόπουλος», τόνισε από την πλευρά του: «Έχω περάσει στον Παναθηναϊκό περισσότερη από τη μισή ζωή μου. Είχα την τύχη να βρίσκομαι τα τελευταία τριάντα χρόνια σε μια ομάδα με σπουδαία ιστορία και μεγάλες στιγμές. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ ακόμα να βρίσκομαι εδώ».

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…