Κεντρική Elite League Το αντίο του Γιάννη Λίβανου

Το αντίο του Γιάννη Λίβανου

GIANNHSLIBANOS

Στη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Λίβανο προχώρησε ο Ερμής Αγιάς. 

Από τη δική του μεριά ο Ελληνας τεχνικός τόνισε με δημοσίευσή του στο facebook.“Είμαι χαρούμενος και περήφανος που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι μέλος του οργανισμού του Ερμή Αγιάς Λάρισας. Ενός οργανισμού που αποτελείται από υπέροχους ανθρώπους που στέκονται δίπλα σε όλους μας μέρα και νύχτα. Δώσαμε μαζί με τους συνεργάτες μου και τους παίχτες μου πολλές, δυνατές και τίμιες μάχες. Παρά τις πολλές αντιξοότητες και τα εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά μας, πετύχαμε έως τώρα, και προσωπικά παραδίδω την ομάδα στην τρίτη θέση που την παρέλαβα, όντας καθαρός με τη συνείδησή μου πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα.

Λυπάμαι που δεν ολοκληρώνω την αγωνιστική χρονιά όπως θα επιθυμούσα, αλλά σέβομαι απόλυτα την απόφαση του προέδρου και του Δ.Σ. και εύχομαι σε αυτούς, τους συνεργάτες μου και τους παίχτες μου καλή επιτυχία στο στόχο της εισόδου στα play off, και σύντομα να δούν τον Ερμή Αγιάς Λάρισας εκεί που ονειρεύονται.

Πρόεδρε Θοδωρή Ριζούλη, γενικέ αρχηγέ Άρη Αργυρούλη, team manager Άρη Γκαμπέτα, μέλη του ΔΣ, αγαπημένοι μου συνεργάτες Τόλη Τριανταφύλλου και Κώστα Δούϊκα, φροντιστή Χάρη Γκιθώνα, και όλους εσάς τους παίχτες μου, σας ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί.

Εις το επανιδείν…”

Θα πρέπει να αναφερθεί πως δεν έχει ληφθεί ακόμα κάποια απόφαση για τον αντικαταστάτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…