Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τα μεταγραφικά σενάρια της Ζαλγκίρις (pic)

Τα μεταγραφικά σενάρια της Ζαλγκίρις (pic)

brandon davies zalgiris kaunas cska

Δεν πρόλαβαν να κλείσουν 24 ώρες από τον αποκλεισμό της Ζαλγκίρις από την Φενέρμπαχτσε και τα διάφορα σενάρια για την επόμενη μέρα έχουν ήδη αρχίσει. Από την μια το θέμα με το ενδιαφέρον για τον Λεκαβίτσιους που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και φαίνεται ζεστός στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού, και από την άλλη οι ανακατατάξεις στη φροντλάιν, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Συγκεκριμένα, οι δύο Αμερικανοί ψηλοί των Λιθουανών Μπράντον Ντέιβις και Άαρον Γουάιτ αναμένεται να αποχωρήσουν καθώς ο πρώτος έχει buyout και υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες Ευρωλίγκας, ενώ ο δεύτερος μένει ελεύθερος.

Έτσι, στο Kάουνας ψάχνονται για ψηλό και αυτός που φαίνεται να τους έχει γυαλίσει είναι ο Αυστραλός   Τζοκ Λαντέιλ της Παρτίζαν, που έχει κάνει αξιόλογες εμφανίσεις έχοντας κατά μέσο όρο 12 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ στην Αδριατική λίγκα, ενώ αντίστοιχα στο Eurocup είχε 11,2 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ.

Όσον αφορά το υπόλοιπο ρόστερ των Λιθουανών, σίγουροι είναι οι Παούλιους Γιανκούνας, Μάριους Γκριγκόνις, Εντγκάρας Ουλάνοβας, Τόμας Γουόλκαπ, Αρτούρας Μιλάκνις και ίσως ο Λέο Βέστερμαν. Οι πιθανότητες λένε ότι θα αποχωρήσει ο Νέιτ Γουόλτερς, ενώ για τους Ντιόν Τόμπσον και Αντάνας Καβαλιάουσκας όλα παίζουν.

Τέλος, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Κουσμίνσκας, ο οποίος ωστόσο είναι δύσκολη περίπτωση καθώς έχει πολύ υψηλό κασέ.

Δείτε τα tweet του Ντονάτας Ουρμπόνας:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…