Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σύνθημα νίκης απο Γκιστ (vid)

Σύνθημα νίκης απο Γκιστ (vid)

james gist panathinaikos opap athens eb18 e1553810811263

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της δεύτερης πράξης της σειράς του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ο Τζέιμς Γκιστ μιλώντας στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο twitter, δήλωσε ότι οι πράσινοι έστειλαν μήνυμα στη Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι ότι βρίσκονται στη Μαδρίτη όχι για να παίξουν αλλά για να κερδίσουν, δίνοντας έτσι σύνθημα νίκης ενόψει του Game 2.

Συγκεκριμένα για το πρώτο παιχνίδι είπε: «Ήταν στενάχωρο. Μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη στο τέλος του αγώνα. Κάναμε ένα αξιοπρεπές παιχνίδι αλλά μπορούμε ακόμη καλύτερα ως ομάδα βγάζοντας περισσότερη πειθαρχία και λίγη ακόμη επιθετικότητα. Δώσαμε αποδείξεις και στείλαμε ένα μήνυμα στο πρώτο ματς, ότι δεν ήρθαμε απλά για να παίξουμε. Ήρθαμε για να κερδίσουμε.

Και συνέχισε: «Σίγουρα η πρώτη αναμέτρηση λειτουργεί ως αναγνωριστική και στην δεύτερη ξέρεις τι να περιμένεις. Θα είναι πιο δύσκολα αλλά στο τέλος της ημέρας νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι. Έχουμε αυτοπεποίθηση ως ομάδα και αυτό είναι που μετράει. Εκτιμούμε την στήριξη του κόσμου. Η ομάδα είναι μία από τις σπουδαιότερες στην Ευρώπη έχοντας μία από τις μεγαλύτερες βάσεις φιλάθλων στον κόσμος. Το γεγονός αυτό και η παρουσία στα εκτός έδρας ματς σημαίνει πολλά, σημαίνει τα πάντα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Παρασκευή και μετά ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ θα είναι “τρελή”».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…