Κεντρική Basket League ΑΕΚ Στην κορυφή των Power Rankings του BCL η Μπάμπεργκ, υποχώρησε στην 5η θέση η ΑΕΚ!

Στην κορυφή των Power Rankings του BCL η Μπάμπεργκ, υποχώρησε στην 5η θέση η ΑΕΚ!

baberg aek

Τα power rankings παρουσίασε το BCL λίγο πριν τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης. Στην κορυφή της κατάταξης φιγουράρει η Μπάμπεργκ, με την ΑΕΚ να έχει υποχωρήσει στην 5η θέση, λίγο πριν τη μεγάλη “μάχη” με του Γερμανούς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

ΑΕΚ (5η θέση)

Ομάδα: AEK
Ρεκόρ στη σεζόν: 32-10
Τρέχουσα φόρμα: Νίκησε 11 στα τελευταία 13
Θέση στα προηγούμενα Power Ranking: 1

Δεν έχω ιδέα πώς έφτασε στην 5η θέση η ΑΕΚ. Ακριβώς γιατί έχασε το ματς από την Bamberg; Φίλε, ακόμα δείχνει μια ομάδα που μπορεί να πάρει το Basketball Champions League. Ακόμα δείχνει ως το Νο. 1. Όμως, έχασε το πρώτο ματς και πρέπει να σεβαστώ τους τέσσερις νικητές των αρχικών αγώνων, για να τους βάλω στις θέσεις 1-4. Όπως και να ‘χει, το AEK v Bamberg της Τετάρτης θα είναι πιθανότατα το καλύτερο παιχνίδι που έχει γίνει ποτέ στη διοργάνωση. Πείτε το στους φίλους σας.

Μπάμπεργκ (1η θέση)

Ομάδα: Brose Bamberg
Ρεκόρ στη σεζόν: 34-11
Τρέχουσα φόρμα: Νίκησε 12 στα τελευταία 13!!!
Θέση στα προηγούμενα Power Ranking: 2

Η Brose Bamberg είναι η πιο καυτή ομάδα μεταξύ των οκτώ που συνεχίζουν στο Basketball Champions League! Έχασε το σερί 12 νικών της την Κυριακή και… γλίτωσε τον άτυχο αριθμό 13, αλλά παραμένει σε καλή κατάσταση και μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στο Basketball Champions League. Το μεγαλύτερο τεστ της σεζόν έρχεται, αφού η Bamberg επισκέπτεται την κιτρινόμαυρη «κόλαση» του ΟΑΚΑ. Αν επιζήσει, θα είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει το πιο όμορφο τρόπαιο που υπάρχει εκεί έξω!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…