Κεντρική Basket League Χολαργός Σκουλίδας:”Σπουδαία η συμμετοχή στα playoff”

Σκουλίδας:”Σπουδαία η συμμετοχή στα playoff”

skoulidas

Παραμονή του αγώνα του Χολαργού με το Λαύριο, ο Διονύσης Σκουλίδας έγραψε στο blog του, για την σπουδαιότητα της συμμετοχής της ομάδας του στα playoff, στην παρθενική της εμφάνιση στην Α1. Ο γκαρντ της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη  δεν έμεινε εκεί λέγοντας ότι πρέπει να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Αναλυτικά:

“Πλησιάζουμε πλέον προς το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Betshop Basket League και είμαστε και μαθηματικά μέσα στα play offs! Κάτι σπουδαίο για τον σύλλογο, καθώς είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στην Α1!  Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, αλλά σίγουρα δεν είναι λόγος για να σταματήσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Κοιτάμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μπορούμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας το Λαύριο, μια ομάδα πολύ καλή με επιθετικό ταλέντο. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, αλλά πιστεύω πάρα το μικρό χρονικό διάστημα της προετοιμασίας από το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Άρη στο γήπεδο μας, πως θα είμαστε έτοιμοι 100% για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα παίζοντας δυνατά στην άμυνα, κάτι που αποτελεί και το «όπλο» μας από την αρχή της σεζόν. Στην επίθεση πρέπει να βρούμε τα ανοικτά σουτ μεταφέροντας την μπάλα με υπομονή και εκτελώντας κατά γράμμα το πλάνο του κόουτς, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…