Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Σιγκούνας: “Η τελευταία… ευκαιρία”

Σιγκούνας: “Η τελευταία… ευκαιρία”

2018BLOGESOTERIKHRETHYMNO

Μονόδρομος είναι για το Ρέθυμνο η νίκη απέναντι στην Κύμη. Σε διαφορετική περίπτωση, οι Κρητικοί θα ξεκινήσουν να ετοιμάζουν βαλίτσες για την Α2.

Το blog του Αλέξανδρου Σιγκούνα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

“Χαιρετώ για άλλη μια φορά όλους τους μπασκετικούς μου φίλους! Μεγάλα παιχνίδια στο προσκήνιο καθώς πλησιάζουμε στο τέλος τους πρωταθλήματος της Betshop Basket League με εξαιρετικής βαθμολογικής σημασίας και πολύ υψηλό κίνητρο!

Σαφώς σε αυτά τα παιχνίδια συμπεριλαμβάνεται και το δικό μας ενάντια στην ομάδα της Κύμης.

Πλέον δεν χωράνε συναισθήματα για το τι έχει προϋπάρξει στις προηγούμενες αγωνιστικές, δεν χωράνε δεύτερες σκέψεις, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο για εμάς, ο Τελικός των Τελικών, η τελευταία μας ευκαιρία…

Γνωρίζουμε ότι πάμε σε μια δύσκολη έδρα, να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με αντίστοιχους στόχους. Η Κύμη αντλεί δύναμη και από τους φιλάθλους της στο κλειστό της Χαλκίδας, περιμένουμε απ’ το πρώτο λεπτό μια πολύ δυνατή αναμέτρηση.

Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και συνειδητοποιημένοι για ένα τέτοιο παιχνίδι.
Ναι έχουμε δουλέψει πάνω στην τακτική του αντιπάλου, ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Κύμης αλλά προσωπικά για το συγκεκριμένης σημασίας παιχνίδι, τα αφήνω όλα αυτά σε δεύτερη μοίρα…

Θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο, αυτός που θα βάλει το κορμί του δυνατά σε κάθε φάση, αυτός που θα έχει τον καλό και σωστό εγωισμό να μην νικηθεί ποτέ απ’ τον αντίπαλό του.

Εύχομαι να καταφέρουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά στο παιχνίδι και να δείξουμε την απαραίτητη θέληση για τη νίκη που θα μας δώσει μια μικρή ανάσα για τη συνέχεια αλλά παράλληλα και τεράστια ψυχολογική δύναμη!

Εύχομαι σε όλους ένα απολαυστικό μπασκετικό Σαββατοκύριακο!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…