Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρέπεσα: “Αυτή είναι η μοίρα μας, Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν”

Ρέπεσα: “Αυτή είναι η μοίρα μας, Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν”

yasmin repesa milano

Ο Γιάσμιν Ρέπεσα στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ομάδες όπως η Μπουντούτσνοστ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή τύχη στα πλέι οφ. Σχετικά με το παιχνίδι, με εξαίρεση τα τέσσερα τελευταία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και το ίδιο διάστημα στο δεύτερο μέρος παίζαμε καλά. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και αφήσαμε καλάθια στο transition και από επιθετικά ριμπάουντ. Να βρει επιθετικό ρυθμό και τελικώς να επικρατήσει στο παιχνίδι».

Για τον αγώνα με την Τσεντεβίτα: «Είναι αλήθεια πως ξεκινήσαμε μία ημέρα πριν την προετοιμασία. Κάθε ημέρα πρέπει να παλεύεις για ένα παιχνίδι, είναι μία πρόκληση. Πρέπει να προσπαθείς για 40 λεπτά».

Για την πορεία της ομάδας: «Η σεζόν ήταν δύσκολη για την ομάδα. Μετά από σχεδόν 10 χρόνια παίξαμε στην διοργάνωση. Αλλάξαμε προπονητή και στο ρόστερ, οπότε ήταν αρκετά δύσκολο. Ακόμα και αν δεν γίνουν αλλαγές υπάρχουν δυσκολίες. Πολλά παιχνίδια, διακοπές για την Εθνική ομάδα. Είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνεις ενωμένος στο παρκέ ως σύνολο. Δεν είναι εύκολο για ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Έχουν πλεονέκτημα με συνέχεια στο ρόστερ τους το οποίο διατηρούν για πολύ καιρό. Παλέψαμε, προσπαθήσαμε. Ίσως έπρεπε να έχουμε περισσότερες νίκες.

Παίξαμε καλά με Φενέρ, Μπαρτσελόνα, Ζαλγκίρις και Χίμκι. Πιθανώς με 3-4 ακόμη νίκες να ήταν διαφορετική η κατάσταση. Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν είχαμε απώλειες στην Αδριατική Λίγκα και στους τελευταίους τρεις μήνες δώσαμε περισσότερη βάση εκεί.

Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η Φενέρ έχουν πλεονέκτημα γιατί δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις. Στην Αδριατική Λίγκα μόνη ομάδα κοντά σε εμάς είναι η Μόρναρ. Στις διπλές εβδομάδες χάνεις τρεις ημέρες όταν πρέπει το σαββατοκύριακο να ταξιδέψεις. Δεν υπάρχει χρόνος προπόνησης. Πρέπει να προσαρμοστείς, σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός κάθε μέρα. Αυτή είναι η μοίρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…