Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε”

“Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε”

panathinaikos real vougioukas

Ο Ίαν Βουγιούκας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν ήταν αρκετή για να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας σέντερ μετά τον αποκλεισμό τόνισε ότι είχαν πιστέψει πριν τους αγώνες ότι μπορούν να προκριθούν, αλλά παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ισπανικής ομάδας.

Αναλυτικά:

“Κακά τα ψέμματα ξέραμε ότι ήταν καλύτερη η Ρεάλ, πριν από τα πλέι οφ πιστέψαμε ότι μπορούμε αλλά είναι μεγάλη ομάδα. Είναι ομάδα που έχει κρατήσει το ρόστερ της και έδειξε πόσο σημαντικό είναι να κρατάς έναν κορμό”.

Για το αν θα σκέφτονται την κατάληξη του πρώτου παιχνιδιού: “Σίγουρα, αυτό θα το σκεφτόμαστε για πολύ καιρό. Κάναμε κακή διαχείριση στο πρώτο παιχνίδι”.

Για την απουσία του Γιούλ: “Όταν ένας τέτοιος παίκτης βγαίνει εκτός είναι πρόβλημα για μία ομάδα. Αλλά, βρήκαν ρόλο κάποιοι άλλοι, όπως ο Κάρολ, ο οποίος δεν έπαιζε όλη την χρονιά”.

Τι κρατάτε από τη φετινή χρονιά: “Αυτό που κρατάμε είναι ότι κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια για να μπούμε στα πλέι οφ, αλλά δυστυχώς πέσαμε πάνω στη Ρεάλ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…