Κεντρική Basket League Λαύριο “Οι κακές επιλογές δεν μας άφησαν να πάρουμε τη νίκη”

“Οι κακές επιλογές δεν μας άφησαν να πάρουμε τη νίκη”

Το Λαύριο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά στο φινάλε δεν άντεξε και ηττήθηκε από την Ενωση. Ο Χρήστος Σερέλης μετά το ματς τόνισε ότι η κούραση, αλλά και οι κακές επιλογές τους στέρησαν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά:

“Θα ξεκινήσω με το αυτονόητο, εδώ και 3 μέρες όλη η ομάδα πραγματικά σκέφτεται τον τραυματισμό που υπέστη Μιχάλης (Λούντζης) στην προπόνηση, ο οποίος ήταν πολύ σοβαρός όπως γνωρίζετε, θέλαμε να παίξουμε σήμερα και για αυτόν, παίξαμε κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, θέλαμε να κερδίσουμε και για αυτόν, να του αφιερώσουμε τη νίκη, παρόλα αυτά δεν τα καταφέραμε, τον τελευταίο καιρό πραγματικά είμαστε αρκετά καλοί, είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι και σε μεγάλες ομάδες, διεκδικούμε το παιχνίδι στα ίσα αλλά μας λείπει κάτι στο τέλος για να κερδίσουμε, λίγο η κούραση λίγο οι κακές επιλογές, δεν μας αφήνουν να διεκδικήσουμε να κάνουμε μεγάλη νίκη.

Είναι ίσως λογικό διότι ξεκινήσαμε αργά σαν ομάδα να είμαστε τόσο αγωνιστικοί, οπότε μας έχει πάρει και χρόνο να μάθουμε να κερδίζουμε σε τόσο μεγάλα παιχνίδια. Θέλω όμως να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά παρόλα τα λάθη που κάνανε είχανε πολύ μεγάλη διάθεση και αποφασιστικότητα, και καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι απέναντι στην Α.Ε.Κ., μας μένει μία πίκρα φυσικά στο τέλος γιατί χάσαμε οριακά σε μία -δύο κατοχές, συνεχίζουμε όμως γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα, δεν έχουμε καν μείνει στην κατηγορία, χρειαζόμαστε το λιγότερο μία νίκη, εμείς θα προσπαθήσουμε για παραπάνω από μία, να νιώσουμε καλύτερα για τον εαυτό μας για την ομάδα και για τον κόσμο που έρχεται εδώ πέρα το τελευταίο διάστημα και μας βοηθάει πάρα πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Μουράτος: «Απογοητευτική εμφάνιση, να βελτιώσουμε πολλά»

Ο Βασίλης Μουράτος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, και στάθηκε στην απογοητευτ…