Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε να συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα”

“Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε να συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα”

Ο Κρέζιμιρ Νόβοσελ μίλησε για τις συζητήσεις της Αδριατικής Λίγκας με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως δεν έχει παρθεί καμία επίσημη απόφαση, ενώ τόνισε ότι και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, χωρίς όμως είναι βέβαιος ότι οι προθέσεις του “τριφυλλιού” ήταν σοβαρές.

Οι Έλληνες μπορούν να λένε οτιδήποτε. Oι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ζάγκρεμπ, δήλωσαν ότι θέλουν να παίξουν στην ABA League για δύο ή τρία χρόνια, ζητώντας πληροφορίες για τη διοργάνωση. Γνωρίζουμε ότι μίλησαν επίσης με μερικές ομάδες, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση σχετικά με αυτό ούτε γνωρίζουμε ότι οι συνομιλίες θα συνεχιστούν.

Ο Παναθηναϊκός και η Χαποέλ Ερτζελία ενδιαφέρθηκαν επίσης για να συμμετάσχουν στη λίγκα, ωστόσο δεν είμαι βέβαιος ότι έχουν σοβαρές προθέσεις. Στη γενική συνέλευση της ABA League, ένα από τα θέματα θα είναι ο Ολυμπιακός. Θα δούμε αν θα αποφασίσουμε να συνεχίσουμε τις συνομιλίες ή αν απλά θα τους ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον τους”, τόνισε ο γενικός διευθυντής της Αδριατικής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Εξετάζει την περίπτωση του Άλφα Καμπά

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερ…