Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Νιώθω σαν την… Ευρωλίγκα. Γιατί όχι τετράδα;”

“Νιώθω σαν την… Ευρωλίγκα. Γιατί όχι τετράδα;”

panagiotis vasilopoulos peristeri kolossos rodou

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Περιστερίου με τον Κολοσσό, κάνοντας χιούμορ για το βαρύ πρόγραμμα των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, έχουμε παίξει δύο δύσκολα παιχνίδια και ετοιμαζόμαστε για ταξίδι στην Ρόδο, και πάλι αγώνας με αντίπαλο αυτή την φορά τον Κολοσσό. Πραγματικά, νοιώθω σαν να παίζουμε στην Euroleague με τόσες αναμετρήσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το απολαμβάνω και είμαι σίγουρος πως αρκετά παιδιά από την ομάδα – για να μην πω όλα – κάνουν το ίδιο γιατί πολύ απλά, δεν το είχαν ξαναζήσει στο παρελθόν. Είναι ένα καλό… ζέσταμα για το μέλλον. Ποτέ δεν ξέρεις…

Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι με τον Κολοσσό, αναμφίβολα είναι μια ομάδα που έχει μάθει να παλεύει μέχρι τέλους. Το ξέρουμε και περιμένουμε μία δύσκολη αναμέτρηση σε ένα γεμάτο, από κόσμο, γήπεδο που ξέρει να στηρίζει και να υποστηρίζει την ομάδα. Εμείς από την μεριά μας, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Προερχόμαστε από μία σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού και δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε το ίδιο έργο, όπου είχαμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό και λίγες ημέρες αργότερα, παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών στο ματς με τον Πανιώνιο. Θέλω να πιστεύω πως το πάθημα μας έγινε μάθημα.

Απομένουν τρεις αγωνιστικές έως ότου ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, διεκδικούμε την είσοδο στην τετράδα και γιατί να μην την πάρουμε; Συγκέντρωση θέλει και δουλειά!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Περιστέρι: Το πρόγραμμα του Final Four

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Final Four του BCL. Η FIBA γνωστοποίησε και το ωρολόγιο το π…