Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Κάρφωσε” Βασιλακόπουλο ο Βασιλειάδης

“Κάρφωσε” Βασιλακόπουλο ο Βασιλειάδης

vasilako vasileiadis

Ο Γιώργος Βασιλειάδης γι ακόμη μία φορά “κάρφωσε” τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για όσα γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ. Ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι πρέπει ο πρόεδρος της ΕΟΚ να πάρει πρωτοβουλίες, αλλιώς το μπάσκετ θα καταρρεύσει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Action24:

“Υπάρχει ένα πρόβλημα δεδομένο, αναγνωρισμένο από όλους που ζητάνε κάποιους κανόνες για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα, αναφορικά και με την διαιτησία. Αυτό μπορεί να γίνει και είχε συμφωνηθεί και στην σύσκεψη που είχαμε στο γραφείο μου, ακόμα και αν χρειαστεί νομοθέτηση, σε κάτι που πρώτα θα αποφασίσουν τα όργανα του μπάσκετ, εάν θέλουν να φύγει η διαιτησία από την δικαιοδοσία της ΕΟΚ, όπως συμβαίνει στην Ισπανία.

Ο κ. Βασιλακόπουλος οφείλει, από την πλευρά της Ομοσπονδίας, να πάρει άμεσα πρωτοβουλία, αλλιώς αυτός που έστησε το ελληνικό μπάσκετ, θα το δει να καταρρέει. Διαφωνώ με την στάση του Ολυμπιακού που θέλει να αποχωρήσει, παρόλα αυτά υπάρχει η ανάγκη ενός νέου πλαισίου λειτουργίας. Εχει περάσει ένας μήνας από την συνάντηση που είχαμε και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Τι περιμένουμε; Εάν φύγει ο Ολυμπιακός από την Λίγκα, ποιο θα είναι το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν για τους υπόλοιπους; Πρέπει η Ομοσπονδία να βρει μία λύση, χωρίς να υποκύψει ενδεχομένους σε εκβιασμούς.
Ο μόνος που θα χάσει θα είναι το άθλημα. Ολοι έχουν ευθύνες. Η Ομοσπονδία οφείλει «χθες» να πάρει πρωτοβουλίες. Θα είμαστε μάρτυρες του θανάτου του ελληνικού μπάσκετ”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…