Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Η θέληση για νίκη είναι τεράστια”

“Η θέληση για νίκη είναι τεράστια”

sigkounas rethumno

Το Ρέθυμνο πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής. Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ήφαιστο Λήμνου και τόνισε ότι η θέληση τους για νίκη είναι τεράστια.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Δύσκολο και επίπονο το πρόγραμμα της Betshop Basket League,καθώς με την 24η αγωνιστική ολοκληρώνεται μια σειρά 3 αγώνων σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας…!

Μια αγωνιστική εβδομάδα η οποία έχει ξεκινήσει εξαιρετικά για εμάς, κάνοντας δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, εξαιρετικής σημασίας νίκες για την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος απ’ την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα έχει δείξει τεράστια αποφασιστικότητα και αγωνιστική πειθαρχία και θεωρώ πως αν συνεχίσουμε έτσι έχουμε τεράστιες πιθανότητες να είμαστε εμείς αυτοί που θα αποφύγουμε τον υποβιβασμό.

Όπως λέει και ο λαός, στο σημείο που έχουμε φτάσει,τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…
Το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Ήφαιστου είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς και η νίκη είναι μονόδρομος.

Το κίνητρο είναι πραγματικά πάρα πολύ μεγάλο για εμάς, αλλά σαφώς γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο με αξιοσέβαστη πορεία στην παρθενική του χρονιά στην Betshop Basket League.

Δεν πρόκειται για εύκολο παιχνίδι, αλλά οι δύο συνεχόμενες νίκες μας έχουν δέσει ακόμα περισσότερο σαν ομάδα και η θέληση για νίκη είναι κραυγαλέα από όλους μας!

Εύχομαι να δείξουμε το απαραίτητο πάθος και ενέργεια και να καταφέρουμε να φτάσουμε σε μια τεράστια νίκη,που θα μας φέρει μια ανάσα πριν την παραμονή μας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…