Κεντρική Basket League Άρης “Η παραμονή δεν είναι κάτι που αρμόζει στην ιστορία του Άρη…”

“Η παραμονή δεν είναι κάτι που αρμόζει στην ιστορία του Άρη…”

giannis kastritis

Ο Άρης ήταν εξαιρετικός απέναντι στην Κύμη και έφτασε εύκολα στην νίκη. Ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε:

“Όπως φαίνεται από το σκορ, ήταν μια δικαιότατη νίκη. Δείξαμε από την αρχή πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη και πόσο έτοιμοι ήμασταν να παλέψουμε. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε πολλά πράγματα. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στη θέληση και το πάθος. Καταφέραμε σήμερα και μαθηματικά, να επιτύχουμε τον στόχο της παραμονής. Δυσκολεύομαι να το περιγράψω. Δεν είναι κάτι που αρμόζει στην ιστορία και το μέγεθος του τεράστιου συλλόγου.

Οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές, από την αρχή ως το τέλος της χρονιάς. Να αντιμετωπίζουμε τη πραγματικότητα κατάματα και το που μπορούμε να φτάσουμε. Βλέποντας τη προσπάθεια, είμαι υπερήφανος για όλους. Ο στόχος που επετεύχθη, είναι ο ελάχιστος. Μπορούν να είναι υπερήφανοι και οι φίλοι της ομάδας που δεν εγκαταλείψαμε ποτέ και ήμασταν πάντα εδώ. Ο Λευτέρης αγωνίστηκε με ένεση. Στο πρόσωπο του, ευχαριστούμε και είμαστε περήφανοι που αγωνίστηκαν με παρόμοιες καταστάσεις. Πολλοί λένε πολλά, αλλά εγώ ξέρω πόσο στεναχωριούνται και πονάνε και είναι πάντα εκεί για να προσπαθούν”.

Για την απόδοση της ομάδας:

“Για την κάλυψη της διαφοράς δεν είχαμε συζήτηση καν στην εβδομάδα. Αργά μέσα στο παιχνίδι μπήκε αυτή η σκέψη. Έχουμε χάσει και από το +17 και θέλαμε να είμαστε συμπαγείς στη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν σήμερα χάναμε, θα ήμασταν σε πάρα πολύ δεινή θέση. Λίγοι το είχαν καταλάβει αυτό. Η θέληση αλλά και η δουλειά που γίνεται, μας έδωσαν αυτή την εμφάνιση σήμερα”.

Για το τι μπορεί να αλλάξει μετά από τρεις μέρες:

“Λίγα πράγματα μπορούμε να κάνουμε. Οι παίκτες είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και είχαν μεγάλη θέληση. Όποτε ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, πάντα αντιδρούσαμε σωστά. Μπορεί να μην είμαστε οι πιο ταλαντούχοι και ποιοτικοί του πρωταθλήματος, αλλά ήμασταν πάντα εκεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…