Κεντρική Basket League Λαύριο “Η νίκης μας δίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή”

“Η νίκης μας δίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή”

Το Λαύριο πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Χολαργό και είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την παραμονή του. Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης, τόνισε ότι δεν έχει κριθεί κάτι, αλλά έκαναν μεγάλο βήμα για την παραμονή στην πρώτη κατηγόρια.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι καταφέραμε μετά από πολύ μεγάλη πίεση να κάνουμε μία νίκη που μας δίνει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή. Προφανώς και δεν έχει κριθεί τίποτα, διότι τα υπόλοιπα αποτελέσματα, το διπλό του Ρεθύμνου δεν περιπλέκει τα πράγματα απλώς δεν τα ξεκαθαρίζει.

Το καλό είναι όπως πριν από αυτό το παιχνίδι έτσι και τώρα δεν εξαρτόμαστε από καμία άλλη ομάδα και κανένα άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο από την δική μας απόδοση και τα δικά μας αποτελέσματα. Έχουμε 2 παιχνίδια και 30 δευτερόλεπτα ακόμα να παίξουμε ξανά για να σωθούμε. Θεωρώ ότι αξίζουμε να σωθούμε. Είμαστε από τις ομάδες που δεν πρέπει να πέσουμε και στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε ότι πρέπει να κάνουμε 3 νίκες και όχι μία για να σωθούμε διότι πραγματικά δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε στην θέση που βρισκόμαστε τώρα.

Τουλάχιστον να τελειώσουμε την χρονιά όπως μας αρμόζει με βάση αυτό που σκεφτόμασταν το καλοκαίρι και αυτό που έγινε από την μέση του πρωταθλήματος και μετά. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μου ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι είχε αρκετή πίεση και μας άγχωσε πολύ περισσότερο η χθεσινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ που στην ουσία ακυρώνει το ένα αποτέλεσμα με τον Κολοσσό και πρέπει να επανέλθουμε για 30 δευτερόλεπτα.

Αυτό φάνηκε μέσα στον αγώνα, αλλά όλοι ευτυχώς κατά την διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ δυνατοί στην άμυνα, πολύ σωστοί. Πιστέψανε ότι πρέπει να κερδίσουμε από την άμυνα και όχι από την επίθεση και για αυτό θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια και να πω σε όλους και να δώσω και μία υπόσχεση στον κόσμο του Λαυρίου ότι πραγματικά θα παίξουμε για τρεις ακόμα νίκες μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Σερέλης: «Το πως μας αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα»

Το Λαύριο έχασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό και ο Χρήστος Σερέλης δήλω…