Κεντρική Basket League Λαύριο “Ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι”

“Ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι”

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος και δυσαρεστημένος μαζί από την εικόνα του Λαυρίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα.

“Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι από το οποίο είμαστε και ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι. Ευχαριστημένοι γιατί σταματήσαμε την παραγωγικότητα του Προμηθέα στους 71 πόντους, κάτι που είχαμε συζητήσει πριν από το παιχνίδι.

Και δυσαρεστημένοι γιατί ήμασταν μεν ανταγωνιστικοί, όμως σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης παίξαμε διαφορετικές άμυνες από αυτές που είχαμε σχεδιάσει και έτσι χάσαμε με τρόπο που δεν επιλέξαμε. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι ο Γκίκας θα πάρει τα κρίσιμα σουτ και έπρεπε να τον στείλουμε σε ένα ντράιβ μέσα στην ρακέτα.

Πάντως, σε γενικές γραμμές παίζουμε καλά είτε αγωνιζόμαστε κόντρα στον Ολυμπιακό, είτε με αντίπαλο που βρίσκεται πιο κάτω στην βαθμολογία. Πλέον, είμαστε περισσότεροι μέσα στο γήπεδο, δουλεύουμε καλύτερα και είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, θέλουμε τουλάχιστον μια νίκη, αλλά μπορούμε και κάτι περισσότερο”, δήλωσε ο τεχνικός του Λαυρίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Σερέλης: «Το πως μας αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα»

Το Λαύριο έχασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό και ο Χρήστος Σερέλης δήλω…