Κεντρική Basket League Άρης “Είναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη μας…”

“Είναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη μας…”

kastritis aris

O Άρης τα κατάφερε κόντρα στον Προμηθέα, σε ένα ματς που κρίθηκε στο φινάλε. Ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε:

 “Ζήσαμε ένα ψυχοφθόρο παιχνίδι. Πριν μπούμε να παίξουμε είπαμε ότι αρνούμαστε να χάσουμε. Αυτή είναι και η εικόνα του παιχνιδιού. Όσες φορές κι αν βρεθήκαμε πίσω, όσες φορές κι αν ξέφυγε ο Προμηθέας τα παιδιά μας ήταν εκεί, έδειξαν πόσο πολύ ήθελα να κερδίσουν.

Παρά το ότι τα ριμπάουντ και ειδικά τα επιθετικά δείχνουν ότι ο Προμηθέας ήταν καλύτερος, στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού είχαμε την κυριαρχία. Κερδίσαμε με τον Κάιζερ πολλά επιθετικά ριμπάουντ, που μας έδωσαν λύσεις και ελέγξαμε και τα αμυντικά μας ριμπάουντ. Ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Είναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη μας. Έχουμε και πάλι παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει όσο μπορούμε να διατηρήσουμε την έντασή μας και να συνεχίσουμε τη δουλειά, για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε και στο επόμενο παιχνίδι την νίκη”.

Για την τελευταία άμυνα και την παρουσία του Σλαφτσάκη: “Είπαμε αρχικά αν θα κάνουμε φάουλ ή θα παίξουμε άμυνα, αποφασίσαμε να παίξουμε άμυνα και τακτικά βάλαμε στο παιχνίδι έναν ικανότατο αμυντικό. Δεν ξέραμε ποιις θα πάρει την επίθεση, θέλαμε μια αμυντική πεντάδα, να είναι όλοι ικανοί στην άμυνα ένας εναντίον ενός. Ήταν ο Διαμαντής εκεί, έπαιξε εκπληκτική άμυνα και καταφέραμε να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…