Κεντρική Elite League “Είμαστε σε καλό δρόμο”

“Είμαστε σε καλό δρόμο”

Ο Ηρακλής επικράτησε εύκολα του Ιπποκράτη Κω και συνέχισε το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Ο προπονητής του Γηραιού, Κώστας Μέξας, μίλησε για το ματς και τόνισε ότι είναι σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά:

“Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο γήπεδο, δεν μπορώ να ξέρω που είχε η ομάδα το μυαλό της. Στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώθηκε πολύ η εικόνα μας, η άμυνα μας ήταν πολύ καλύτερη, θυσιάσαμε τα κορμιά μας, τρέξαμε στη επίθεση και βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ.

Στο τέλος κερδίσαμε εύκολα το θέμα είναι να μην χαλάσει η νοοτροπία μας. Στην περίοδο που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια έκπτωση”.

Για το Future League που διοργανώνει η ΚΑΕ Ηρακλής: “Είναι σημαντική πρωτοβουλία από τον σύλλογο που κάνει την προσπάθεια του να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν αγωνιστικά και οργανωτικά. Θέλει πολύ δουλεία ακόμα αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Σίγουρα θα είναι μια καλή ευκαιρία για τα νέα παιδιά να παίξουν και να πάρουν εμπειρίες αγωνιστικές. Είναι επίσης σημαντικό ότι θα τιμηθούν προσωπικότητες που βοήθησαν το σύλλογο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…