Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είμαστε απογοητευμένοι”

“Είμαστε απογοητευμένοι”

matt lojeski

Ο Ματ Λοτζέσκι μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε ότι όλοι είναι απογοητευμένοι από την εξέλιξη της σειράς. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, που ήταν εκ των κορυφαίων σήμερα, στάθηκε μετά το ματς στην παρουσία του Ταβάρες, που έκανε μεγάλη ζημιά μέσα στη ρακέτα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

“Κάναμε μία εξαιρετική πορεία τους τελευταίους τρεις μήνες, μπήκαμε στα πλέι-οφ. Είμαστε όμως απογοητευμένοι που δεν πήγαμε στο Final Four και που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε σήμερα, μπροστά στους φιλάθλους μας”.

Για το τρίτο παιχνίδι: “Δεν ξεκινήσαμε καλά στο τρίτο δεκάλεπτο και στη τέταρτη περίοδο κάναμε λάθη στην άμυνα. Δεν παλέψαμε αρκετά για τα ριμπάουντ και οι πόντοι στις δεύτερες ευκαιρίες μας πλήγωσαν. Ο Ταβάρες ήταν καθοριστικός γι’αυτούς, γιατί μας δυσκόλεψε πολύ. Δεν είχαμε εύκολο δρόμο κοντά στη ρακέτα, πήρε ριμπάουντ. Είναι πολύ ψηλός, σε ωθεί να σουτάρεις απ΄έξω. Ήταν δύσκολο.

Πέρσι κερδίσαμε στο πρώτο ματς. Ξέραμε ότι το δεύτερο ματς θα είναι πιο δύσκολο, χάσαμε στη συνέχεια της σειράς. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι γίνεται. Στο ματς της κανονικής περιόδου κερδίζαμε σχεδόν με είκοσι πόντους και στο τέλος χάσαμε. Είμαστε απογοητευμένοι. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, ξέρει να σουτάρει καλά, έχει μεγάλη ποιότητα. Δεν είναι εύκολο να την κερδίσεις και να την ξεπεράσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…