Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν πιστεύω τις ιστορίες ότι δεν θα παίξει ο Καλάθης”

“Δεν πιστεύω τις ιστορίες ότι δεν θα παίξει ο Καλάθης”

Λάσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό και θέλει να τελειώσει τη σειρά στην τρίτη αναμέτρηση. Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Πάμπλο Λάσο, πριν το τρίτο παιχνίδι εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Νικ Καλάθης θα παίξει, παρότι χθες βγήκε ότι έχει ενοχλήσεις.

Αναλυτικά:

Για τον Νικ Καλάθη: “Ανησυχώ για την ομάδα μου, δεν πιστεύω σε αυτές τις ιστορίες. Μιλάμε για τα playoffs και έχω τις ανησυχίες μου. Περιμένω την καλύτερη εκδοχή του Παναθηναϊκού. Ο Γκιστ ήταν αμφίβολος στο πρώτο ματς, αλλά έπαιξε. Προσπαθώ να μην αφήνω τίποτα να με παραπλανά, τίποτα που δεν μπορούμε να ελέγχουμε», δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ”.

Για το τρίτο παιχνίδι: “Έχουμε ένα 2-0, αλλά δεν έχουμε ακόμη προκριθεί και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε κάνει κάποια λάθη στα δύο πρώτα ματς και υπάρχουν τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε. Το ζητούμενο είναι η υπομονή στην επίθεση και να διαβάζουμε καλά κάθε κατάσταση.

Όποιος ξέρει πώς είναι στην έδρα του Παναθηναϊκού, γνωρίζει πως δεν χρειάζονται τα playoffs, για να υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα. Είμαι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά μπροστά στο κοινό της. Ο κόσμος πάντα επηρεάζει σε αυτό. Γι’ αυτό όμως από την αρχή της σεζόν λέμε ότι έχει σημασία το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, τόσο λόγω της ποιότητας του Παναθηναϊκού, όσο και λόγω της ατμόσφαιρας. Όμως στο τέλος της ημέρας θα είναι πέντε εναντίον πέντε στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…