Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν μου έχει τύχει ξανά”

“Δεν μου έχει τύχει ξανά”

sxizas paok

Ο Σταύρος Σχίζας ήταν ο ένας από τους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν, καθώς τραυματίστηκε και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Έλληνας γκαρντ ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του και για το συναίσθημα που είχε όταν έβλεπε την ομάδα να παίζει, αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν λίγο διαφορετική για μένα, καθώς το πρωί της Πέμπτης υποβλήθηκα σε επέμβαση στον ώμο. Ευτυχώς όλα κύλησαν κατ’ ευχήν, καθώς ο Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδης έκανε πολύ καλή δουλειά.

Έμεινα για ένα βράδυ στο νοσοκομείο, ήρθαν οι συμπαίκτες μου να με επισκεφτούν και τώρα είμαι ξανά στο σπίτι μου. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα πρέπει να ξεκουραστώ, στη συνέχεια να βρω το εύρος κίνησης και έπειτα να αρχίσω την ενδυνάμωση.

Αν όλα πάνε καλά, στις αρχές Αυγούστου θα είμαι πανέτοιμος. Υπό αυτή την έννοια είμαι τυχερός μέσα στην ατυχία μου, καθώς ναι μεν θα χάσω το τέλος της φετινής χρονιάς, αλλά θα είμαι έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Αυτός είναι και ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός της καριέρας μου. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο ήμουν δίπλα στον πάγκο και έβλεπα τις προσπάθειες των συμπαικτών μου ξέροντας ότι δεν μπορώ να βοηθήσω. Ήταν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, καθώς δεν μου έχει τύχει ξανά, αλλά χάρηκα πολύ με τους συμπαίκτες μου που έφτασαν στη νίκη.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά στην ομάδα μας τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος ενός τόσο ιστορικού συλλόγου…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…