Κεντρική Διεθνή “Αν ο Γκασόλ βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, τότε θα έχει ρόλο στην εθνική ομάδα”

“Αν ο Γκασόλ βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, τότε θα έχει ρόλο στην εθνική ομάδα”

Σκαριόλο

Στο ενδεχόμενο ο Πάου Γκασόλ να ενισχύσει την Εθνική Ισπανίας, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο ομοσπονδακός προπονητής της “ρόχα” μίλησε για τους Ισπανούς που αγωνίζονται στο NBA, ενώ έκανε αναφορά και στον Λούκα Ντόντσιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους Ισπανούς που αγωνίζονται στο ΝΒΑ: “Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τους παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ για να έρθουν στην εθνική ομάδα. Δεν έχουν καμία σχέση τα “παράθυρα”, ήταν διαφορετική διοργάνωση. Πρέπει να δούμε σε τι επίπεδο φυσικής κατάστασης βρίσκονται για να μπορέσουν να αγωνιστούν. Θα φτιάξουμε τηην καλύτερη δυνατή ομάδα και πρέπει να έχουμε την ιδανική χημεία”.

Για τον Πάου Γκασόλ: “Δεν μπορώ να πω ότι με ανησυχεί η ηλικία του. Περισσότερο με ανησυχεί η κατάσταση που βρίσκεται και η υγεία του. Είμαι σε συχνή επαφή μαζί του και γνωρίζω ότι βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας. Ξεκαθαρίζουμε ότι αν ο Πάου βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, τότε θα έχει ένα ρόλο στην εθνική ομάδα. Τον περιμένουμε. Πρέπει να του βρούμε τον κατάλληλο ρόλο και να είναι σημαντικός στην ομάδα. Ο Πάου θα είναι σημαντικός, τόσο εντός, όσο και εκτός αποδυτηρίων”.

Για τον Λούκα Ντόντσιτς: “Κάνει πολύ καλή σεζόν. Μπορώ να καταλάβω πως τα ισπανικά Μέσα δίνουν μεγάλη προσοχή σε εκείνον. Είναι ο ρούκι της χρονιάς και δεν υπερβάλλω. Ήρθε εδώ σε μικρή ηλικία και έχει περάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θεωρώ ότι θα γίνει ένας πολύ σημαντικός παίκτης στο ΝΒΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…