Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Περάσοβιτς: «Έχουμε κερδίσει κάθε σειρά πλέι οφ με εμένα στον πάγκο»

Περάσοβιτς: «Έχουμε κερδίσει κάθε σειρά πλέι οφ με εμένα στον πάγκο»

perasovic

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς στάθηκε στην παράδοση που έχει στα πλέι οφ, μιλώντας για το πρώτο παιχνίδι της Μπασκόνια την Μόσχα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ (17/4, 20:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός:

«Στόχος μας είναι να πάρουμε κάτι θετικό από το ταξίδι μας στη Ρωσία. O Ματ Τζάνινγκ είναι μαζί μας αλλά θα δούμε αν είναι έτοιμος να παίξει ή όχι, γιατί έχει κάνει μόλις μερικές εμφανίσεις. Μιλάμε για έναν παίκτη που δεν μπορούσε να “πατήσει” το πόδι του για πέντε εβδομάδες, αλλά βρίσκεται σε ένα ασφαλές σύνολο. Πιστεύω ότι μόλις φτάνουν τα πλέι οφ, καθένας είναι ενθουσιασμένος. Είναι αλήθεια ότι κερδίσαμε κάθε σειρά με εμένα στον πάγκο της Μπασκόνια αλλά έχασα κιόλας μία φορά με την Εφές κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ΤΣΣΚΑ είναι μια top ομάδα. Πάντα προκρίνεται. Όλοι οι παίκτες έχουν κίνητρο όταν φτάνει η στιγμή αυτή. Δεν ξέρω κάποιον που δεν θέλει να βρίσκεται στην φάση αυτή. Γνωρίζουν ότι όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα πλέι οφ. Πολλοί έχουν ξαναπαίξει και γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Στην επίθεση πρέπει να βάλεις αρκετούς πόντους, ειδικά αν θες κερδίσεις όμαδες όπως η ΤΣΣΚΑ. Παίξαμε καλά 15 ημέρες νωρίτερα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Ακόμη και αν αμυνθήκαμε, όπως πιστέυω, καλά στο φινάλε κέρδισαν γιατί έχουν αδιαμφισβήτητο ταλέντο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…