Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Πάτησε Ελλάδα ο Τσέρι! “Ξέρω τι συμβαίνει και ήθελα να το ζήσω”

Ολυμπιακός: Πάτησε Ελλάδα ο Τσέρι! “Ξέρω τι συμβαίνει και ήθελα να το ζήσω”

oly3

Προσγειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Αμερικανός Γουίλ Τσέρι.

Ο 28χρονος γκαρντ που είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Ντέιβιντ Μπλατ στους Καβαλίερς και ήρθε από την θυγατρική των ΟυόριορςΣάντα Κρουζ, ήρθε για να ενισχύσει τους Πειραιώτες στην περιφέρεια μετά την αποχώρηση του Μπριάντε Γουέμπερ.

“Ξέρω ότι αυτή η ομάδα έχει ιστορία. Η αντιπαλότητα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού είναι τρελή, η ατμόσφαιρα είναι τρελή. Ξέρω τι συμβαίνει και ήθελα να το ζήσω. Το ΣΕΦ είναι από τις πιο ιστορικές έδρες, δεν έχω μπει ακόμη σε αυτή. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω μέρος της.

Συνεργαστήκαμε με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο Summer League και τους Καβαλίερς, ήλπιζα μια μέρα να με πάρει μαζί του. Συνέβη τώρα, το timing παίζει σημαντικό ρόλο. Τον ενδιαφέρουν οι παίκτες του, τον σέβομαι απεριόριστα και τώρα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Μου πήρε… δύο δευτερόλεπτα για να αποφασίσω. Θα πω στον κόσμο να μην ανησυχεί για εμένα, θα παίζω πάντα στο 110%, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την προσπάθειά μου. Δεν χρειάζεται να με διδάξει κάποιος κάτι, ήρθα για να κερδίσω γιατί αυτό με ενδιαφέρει. Οι νικητές έχουν τον σεβασμό όλων. Ήρθα για να βοηθήσω και να κερδίσω”, τόνισε ο νέος άσος του Ολυμπιακού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…