Κεντρική Ελλάδα Παπαμακάριος:”Δεν είμαι αυτός που παρουσιάζουν τα μέσα”

Παπαμακάριος:”Δεν είμαι αυτός που παρουσιάζουν τα μέσα”

Ο Μανώλης Παπαμακάριος, όπως δήλωσε είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά ενάντια σε κάποια δημοσιεύματα που όπως λέει χαρακτηριστικά θίγουν την τιμή και την υπόληψη του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο πρώην καλαθοσφαιριστής: 

«Αγαπητοί φίλοι, 

Θέλω να σας ενημερώσω, πως τα τελευταία 24ωρα, διαβάζω δημοσιεύματα σε ορισμένα Μέσα, που αφορούν το πρόσωπο μου και με παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με τον Μανώλη Παπαμακάριο. Έχω μια μεγάλη διαδρομή στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα του μπασκετ και ουδέποτε έδωσα κάποιο δικαίωμα. 

Έχω πάρει πολλή αγάπη, σεβασμό και ξαφνικά, μια διαμάχη μου με τη σύντροφο μου – όπως συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια – δημιουργεί εντελώς λανθασμένη εικόνα για το πρόσωπό μου. Έχουν γραφτεί πολλά αυτές τις ημέρες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια απολύτως αποπροσανατολιστική εικόνα περί του προσώπου μου. Η σιγή δεν είναι αδυναμία και σε κάθε περίπτωση, δεν αποτελεί αποδοχή ή ανοχή για οτιδήποτε ελέχθη η γράφτηκε. Επιφυλασσόμενος όπως ασκήσω κάθε δικαίωμα μου προς αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μου. 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Δορκοφίκης: «Να προσελκύσουμε ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Ο Περικλής Δορκοφίκης βγήκε στον αέρα του OVER FM και μίλησε για την ανακαίνιση του Δημοτι…