Κεντρική Basket League Άρης Παπαγεωργίου: “Χρειαζόμαστε τον κόσμο κόντρα στην Κύμη”

Παπαγεωργίου: “Χρειαζόμαστε τον κόσμο κόντρα στην Κύμη”

papageorgiou 5

Ο Άρης δίνει ένα κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με την Κύμη και θέλει από τον κόσμο του να δώσει δυναμικό παρών. Ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Χάρης Παπαγεωργίου, σε συνέντευξη του κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τους χρειάζονται για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Arena Fm89,4:

Για το ποιο ήταν το λάθος που έγινε στην αρχή της χρονιάς και κάπου η ομάδα αγωνιστικά χάθηκε: “Έχω αναλύσει μέρα μέρα τα λάθη. Έγιναν κινήσεις που τελικά δεν βγήκαν. Πάρθηκαν αποφάσεις από κάποιους που δεν έπρεπε να παρθούν. Δεν θα ήθελα ν’ αναφερθώ σε αυτές γιατί είμαστε σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Παρά την καλή πρόθεση αυτών που τις πήραν, δεν οδήγησαν σε καλά μονοπάτια. Η όποια κριτική να γίνεται στο τέλος της χρονιάς και όχι όσο η ομάδα βρίσκεται εν κινήσει”.

Για τη συνταγή της ομάδας του ’79, που δεν έχει η φετινή ομάδα: “Η χρονιά 78-79 ήταν ορόσημο για την πορεία και την ιστορία του Άρη. Το ιστορικό πλαίσιο ήταν τελείως διαφορετικό. Σίγουρα, τα όπλα ήταν η ομοψυχία, η συνοχή, ήμασταν όλοι φίλοι και νομίζω ότι όλοι καταθέσαμε ψυχή, γιατί κάναμε πραγματικά υπέρβαση. Για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα, με πολύ δυσμενείς συνθήκες, πρέπει να κάνεις υπέρβαση”.

Για τον κόσμο και το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του το Σάββατο στο ματς με την Κύμη: “Είναι πολύ κρίσιμες οι συνθήκες που αγωνίζεται η ομάδα. Ευχαριστώ και συγχαίρω τους Αρειανούς φιλάθλους και τους καλώ να έρθουν μαζικά το Σάββατο. Η ομάδα τούς χρειάζεται. Νομίζω ότι ο παράγοντας που δίνει ώθηση πραγματικά σε κάθε προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες”.

Για τη συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ποια είναι τα προβλήματα που συζητούνται κυρίως: “Δεν έχουμε κάνει ακόμα κανένα συμβούλιο, από την στιγμή που έχω οριστεί ως γενικός γραμματέας. Αναμένω και εγώ και με μεγάλο ενδιαφέρον. Τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί και βρισκόμαστε σ’ ένα κομβικό σημείο για το ελληνικό μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…