Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Νίκη και αποθέωση για το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο

Παναθηναϊκός: Νίκη και αποθέωση για το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο

panathinaikos amaxidio amea e1554669753722

Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού συνεχίζει την καλή του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Οι πράσινοι επικράτησαν του Ηφαίστου με 56-37 και γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο τους, που γι ακόμη μία φορά έδωσε δυναμικό παρών.

Αναλυτικά:

“Ακόμα μια γιορτή…

Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού πέτυχε μία ακόμα νίκη και συνεχίζει τη μάχη για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας του.

Οι «πράσινοι» του Κώστα Χρόνη επικράτησαν του αξιόμαχου Ηφαίστου Πατρών με 56-37 και πέτυχαν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα έχοντα τη συμπαράσταση 250 και πλέον οπαδών τους που γέμισαν ασφυκτικά το προπονητήριο 2 του ΟΑΚΑ.

Στο αγωνιστικό μέρος το «τριφύλλι» πήρε από νωρίς διαφορά ασφαλείας και τη διατήρησε μέχρι το τέλος.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν τα εξής: 16-6, 34-12, 48-22 και 56-37.

Παναθηναϊκός (Χρόνης) Βαλίνοβ 9, Κοντογιάννης 9 (1), Τσίκουρας 2, Χρονοπούλου 11, Μάμαλος, Ιβανόφ 19, Κατωπόδης, Τουμαράς, Μαρτσάκης 6 και Σπάθης.

Ήφαιστος (Αναγνωστόπουλος): Καφετζής, Αδαμόπουλος 11 (1), Νακόπουλος 2, Παπαδόπουλος 14, Κανελλόπουλος 2 και Παπουτσόπουλος 8.

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι στις εξέδρες βρέθηκαν οι αθλήτριες βόλεϊ της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού Μαρία Λαμπρινίδου και Αθηνά Βογιατζόγλου. Παράλληλα ήρθε σύσσωμο το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του «τριφυλλιού» ενώ παρόντας ήταν και ο αθλητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Τέλος, ο αγώνας είχε για μια ακόμα φορά περιγραφή για τυφλούς φιλάθλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…