Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ομιχλώδες το τοπίο για Ουέμπερ

Ομιχλώδες το τοπίο για Ουέμπερ

briante weber olympiacos piraeus bayern

Ο Μπριάντε Ουέμπερ ξεχώρισε με την παρουσία του στον Ολυμπιακό, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι εκτός προπόνησης. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά το ιατρικό τιμ τον εξέτασε και είπε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Αμερικανός και μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.

Ο Ουέμπερ πήγε στον Ολυμπιακό πριν περίπου 2 μήνες και ξεχώρισε με την παρουσία του. Τις τελευταίες δύο μέρες, όμως, παραπονιέται για ενοχλήσεις, οι οποίες όμως δεν φαίνεται να ισχύουν. Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να πάρει άμεσα κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του παίκτη, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για την αποδέσμευση του ή την παραμονή του στην ομάδα.

Ο ίδιος πάντως σε αναρτήσεις του στο instagram δείχνει ότι έχει το μυαλό του στις ΗΠΑ. Ο Αμερικανός ανέβασε φωτογραφίες με τη γιαγιά του, η οποία αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και σε μία από αυτές έγραψε ότι θα πάει στην  Αμερική για να είναι στο πλευρό της. Στην τελευταία του ανάρτηση πάντως ο Ουέμπερ έγραψε ότι “νοιώθει σκ….α”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς με Μπαρτσελόνα

Στη διάθεση του κόσμου από αύριο τα εισιτήρια με Μπερτσελόνα, ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. …