Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο Σπανούλης αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό!

Ο Σπανούλης αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό!

Spanoulis Diamantidis

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την απόφασή του να μετακινηθεί από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ακολούθησε την καρδιά του.

«Ήταν η σωστή ομάδα και η σωστή στιγμή για μένα. Αυτό σκέφτηκα. Ακολούθησα την καρδιά μου, ήταν μία ξεκάθαρη απόφαση. Το σκέφτηκα και είπα πως αυτό είναι το πεπρωμένο μου, αυτό είναι το κάρμα μου. Το ακολούθησα. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, ξέρω πως μπορώ να πετύχω. Γι’αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Δεν μπορείς να πράξεις κάτι τέτοιο απλά γιατί θέλεις να παίξεις εκεί. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση, επειδή ξέρεις πως θα υπάρξει πίεση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που σε βλέπουν ως έναν άνθρωπο μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στους τίτλους, αλλά και από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, επειδή άφησες την ομάδα τους», τόνισε ο Σπανούλης στην εκπομπή «Crossover» του Τζο Αρλάουκας, ενώ μίλησε και για την σημασία της σκληρής δουλειάς:

«Πολλά παιδιά περιμένουν να δουν άμεσα τα αποτελέσματα της δουλειάς τους. Λένε πως δουλεύουν πολύ και έχουν ερωτήματα: Γιατί δεν σκοράρω, γιατί τα σουτ μου δεν είναι καλά; Δεν έχει να κάνει με αυτό. Η δουλειά μπορεί να μην φανεί την επόμενη ημέρα ή τον επόμενο μήνα. Μπορεί να φανεί έναν χρόνο μετά, οκτώ μήνες μετά ή δύο χρόνια μετά. Δεν ξέρεις ποτέ. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…