Κεντρική Διεθνή Ο’ Μπράιαντ:”Εξαιρετική δουλειά ο Σφαιρόπουλος”

Ο’ Μπράιαντ:”Εξαιρετική δουλειά ο Σφαιρόπουλος”

Τζόνι

Ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ μίλησε στην ιστοσελίδα «sport5.co.il» για τις διαφορές μεταξύ Σπάχια και Σφαιρόπουλο, χαρακτήρισε εξαιρετική την δουλειά του δεύτερου, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εμπειρία του στην Μακάμπι και την Ευρωλίγκα.

Για την εμπειρία του στην Ευρωλίγκα και την Μακάμπι είπε:«Για να είμαι ειλικρινής τόσο η Ευρωλίγκα, όσο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πολύ καλύτερες καταστάσεις απ’ ό,τι περίμενα. Δεν ήξερα πολλά για την Ευρωλίγκα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν την έρθω. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα, όλοι μου φέρονται πολύ καλά και πάντα με ρωτάνε εάν χρειάζομαι κάτι. Η Ευρωλίγκα ήταν μία εξαιρετική εμπειρία, ανταγωνιστική και νομίζω ότι προσπαθούν να χτίσουν ένα αντίστοιχο φορμάτ με το ΝΒΑ».

Για Σφαιρόπουλο και ΣπάχιαΚαι οι δύο έχουν διαφορετικές προπονητικές φιλοσοφίες. Ο Σπάχια είναι πιο ήρεμος, καθώς έχει εμπειρία από το ΝΒΑ. Από την άλλη, ο Σφαιρόπουλος είναι πιο έντονος, φωνάζει συνεχώς και δείχνει το πάθος του. Όμως, από την ημέρα που ήρθε ο Σφαιρόπουλος έκανε πολύ καλή δουλειά, καθώς μας έβγαλε από τη δύσκολη κατάσταση και θέλει να χτίσουμε κάτι άλλο».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…